Blogolj!

Tarlós szerint a Momentum gátlástalan és veszedelmes

Mert a magyarság sorskérdéseiben jövő generációinak érdekét szolgáló nemzeti álláspontot képviseli, mérgezi a fiatalokat, ráadásul külföldön is erőteljesen lobbik az ország ellen.

Tarlós megüzente Karácsonynak, mire használja a hatalmat

A miniszterelnöki megbízottá avanzsált exfőpolgármester sok szerencsét kívánt gyermekével egyidős utódjának, akit láthatóan már az első hetekben maga alá gyűrt a Gyurcsány vezérelte balliberális restauráció, pozícióharc és osztozkodás.

Tarlós újabb KO-ja: így ment le kutyába a szánalomharcos Karácsony

A ballibek fő-főpolgármester-jelöltje csak hazai pályán, a balliberális lakájmédiában nagylegény, amúgy meg kiskutyaként nyüszít – leplezte le Budapest első embere.

Tarlós megint zseniálisan tette helyre a gerillaharcos KariGerit

A főpolgármester szerint balliberális kihívója Rákóczi, Kossuth és Pongrátz Gergely reinkarnációjának álmodja magát, de valójában csak a hatalommániás Gyurcsány bábja.

Tarlós István tanárian fektette meg Kálmán Olgát

Így kell elegánsan, de mégis határozottan padlóra küldeni az önjelölt megmondóembereket: Simicska egykori, Gyurcsány jelenlegi szolgálólánya nem kerülhette el a K.O.-t.

Tarlós megint KO-értékű jobbost vitt be Karácsonynak

A főpolgármester szerint nem állunk messze attól, hogy balliberális kihívója előkapja a hideg vizes vödröt, és a saját fejére borítsa.

Tarlós István durván lefocizta a dilettáns baloldalt

Budapest aranylábú játékmestere, a tanárian osztogató főpolgármester valóban lát a pályán, és remekül bánik a labdával – no meg a szavakkal.
Címkék: tarlós istván

Tarlós István porig alázta a tehetségtelen Karácsonyt

Akkora politikai sallert kapott a hivatásos pártszédelgő, „mindig más akarok lenni” KariGeri, hogy ebből bizony nehezen áll talpra. Tarlós István főpolgármestertől érkezett a megrendítő ütés a ballibek örök reménységének.

Folytassa, Tarlós…!

Egy külföldi pofozta rommá Puzsért, Karácsony Gergőt és többi önjelölt idiótát:

Korlátolt, fajankó, szamár…

Tarlós átlépte a Rubicont! Kimondta, amit eddig is tudott mindenki, de nem illett róla beszélni:

Ezeket a cikkeket olvastad már?