Újabb 24 fertőzött
Tovább emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, de szerencsére nincs újabb halálos áldozata a járványnak.
Blogolj!

Harangozó bekattant: „Kövér László egy kikeresztelkedett kommunista”

2020.06.04.
Pintér M. Lajos
Fáj az igazság: az MSZP országgyűlési képviselőjének megülte a gyomrát, hogy a házelnök szóvá tette, a honi balliberális politikusokban a szikrája sincs meg a nemzet iránti elkötelezettségnek. Megvan annak a diszkrét bája, mikor az utódpárt kommunistázik...

Kövér László: teljesen eltorzított gendertannal mérgezik a fiatalokat

2019.11.29.
Pintér M. Lajos
Az Országgyűlés elnöke megint megmondta a tutit. Ezúttal arról beszélt, hogy szupranacionális érdekcsoportok „tudatfoglaló háborút” folytatnak hazánk és az európai országok ellen. A nemzetállamok önvédelme szerint a hazafias neveléssel kezdődik.

Gyurcsányizmustól bűzlik a baloldali ifjúság

Kövér László szerint a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a huszadik és a huszonegyedik századi magyar történelemnek, és sajnálja azokat, akik a baloldali "ifjú generáció üdvöskéi".

A Momentum az SZDSZ rossz reinkarnációja

Kövér László házelnök egy interjúban a romániai elnökválasztási kampánnyal kapcsolatban megjegyezte: a magyar baloldal mindig hajlamos volt arra, hogy a saját népe, nemzete ellen bárkivel szövetkezzen.

Kövér megint szétalázta a hazaáruló ellenzéket

Az Országgyűlés elnöke tűpontosan fogalmazta meg, milyen „értékrendek” közül választhatnak a magyarok most ősszel is, mit kell mérlegre tenniük a helyhatósági voksoláson.

Kövér elárulta, miért nemesebb a magyar nemzettudat, mint a román

2019.08.12.
Pintér M. Lajos
Újabb tűpontos diagnózis a Magyar Országgyűlés elnökétől.
Címkék: kövér lászló

Kövéri telitalálat: tökkelütött az ellenzék

2019.04.20.
Pintér M. Lajos
Mind egy szálig, úgy, ahogy vannak. Nem kicsit, nagyon! Hibátlan diagnózist állított fel a házelnök.

Kövér egy mondattal kivégezte az idióta ellenzéket

Brutális intellektuális és politikai fölényről tett tanúbizonyságot az Országgyűlés elnöke, aki technikai KO-val győzött az ostoba és balhézó, de még a helyesírással is hadilábon álló ellenzékkel szemben.

Háttérhatalmak nejlonpolitikusai Európa sírásói

Kövér László házelnök borúlátó Európa jövőjét illetően, de hozzáteszi: a kontinens polgárai jövőre szétzúzhatják ezt a politikai és kulturális értelemben hegemón vezetést.

Íme, a magyar nyelv valódi értéke!

A XXI. századi modern létet mindennél jobban segíti a magyar nyelv:
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?