Újabb 24 fertőzött
Tovább emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, de szerencsére nincs újabb halálos áldozata a járványnak.
Blogolj!

Németh Szilárd: Hasonló a helyzet most is, mint a nándorfehérvári diadal idején

2020.07.22.
Szokás mondani, hogy a történelem ismétli önmagát. Valóban így van, pláne most, amikor – ha persze nem is pont ugyanúgy – az összefogás és a haza védelme mindennél fontosabb és ez sosem fog változni. Erre világított rá Németh Szilárd is a nándorfehérvári diadal emléknapja kapcsán.

Azbej Tristan igazsága: a BLM keresztényellenes

2020.07.21.
Keresztényellenes jelszavak, ledöntött szobrok, felgyújtott templomok. Csak azok nem veszi észre, hogy a BLM aktivistái szélsőségesen keresztényellenesek, akik nem akarják, Azbej Tristan végre kimondta az igazságot.

Savanyú szőlő: a féltékeny Lendvai Ildikó Müller Cecílián gúnyolódik

2020.06.26.
Pintér M. Lajos
A kommunista őskövület MSZP-s botoxnagyi oly mértékben irigy az országos tisztifőorvost övező tiszteletre és szeretetre, hogy majd megüti a guta: hitében és női mivoltában is letámadta Müller Cecíliát.

Akit a kereszt vezet: Müller Cecíliának a hite ad tartást, nyugalmat és erőt

2020.06.20.
Pintér M. Lajos
Gál Kristóf, az ORFK szóvivője szerint az országos tisztifőorvosnak vagy ha úgy tetszik: az ország nagymamájának csodálatos kisugárzást kölcsönöz hívő kereszténysége.

Csókay András idegsebészé az óév legfontosabb útmutatása!

Egyúttal az új esztendő legmegszívlelendőbb üzenete... A világhírű orvos, a bangladesi sziámi ikrek szétválasztója ugyanis állítja: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz...

Kimondták: Orbán Viktor a lelki értékek európai őre

Nem is akárki: Márk metropolita, az Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéjének kormányzó főpásztora ismerte el a miniszterelnök erőfeszítéseit.

Orbán Viktor letépné Európáról a politikai korrektség szájkosarát

2019.11.26.
Pintér M. Lajos
A magyar miniszterelnök szerint a keresztény örökség kötelez, és jövőt épít, éppen ezért kell mindenáron megvédeni a kereszténységet Európában és szerte a világon.

Orbán kimondta: a keresztény kultúra Európa építményének szegletköve

2019.04.08.
Pintér M. Lajos
A magyar miniszterelnök nem kertel: akik vitatják vagy tagadják, netán aláássák a kereszténység és Európa sorsának összefonódását, azok kontinensünk sírját ássák meg.

Így néz ki egy igazi magyar tockos az iszlámnak

Aki kiosztotta: Hollik István. Szigorúan az európai életmód, a keresztény értékrend védelmében. Előszilveszteri füles a ballibsi brigádnak.

Böjte Csaba a bevándorlók áradatáról: „Nagy baj lesz...”

2018.10.21.
Pintér M. Lajos
Lyukas kerítéssel védené a kontinenst a ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, aki szerint súlyos veszélyeket rejt magában a Brüsszelben megálmodott tömeges bevándorlás.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?