Blogolj!

Vona: a történelem igazságtétele, hogy Jakab Péter a Jobbik elnöke

2020.07.04.
Pintér M. Lajos
Az egykori pártvezér gondolatmenetét a magunk részéről nem kívánjuk kommentálni. Önmagáért beszél. Vona Gábor a Jobbikról, antiszemitizmusról, zsidóságról, Szegedi Csanádról és Jakab Péterről...

Alázás: Gulyás Gergely megsemmisítette a ballib horrorházasságot

A Miniszterelnökséget vezető miniszter fején találta a szöget: tulajdonképpen nincs abban semmi meglepetés, hogy egymás keblére borul az ország legszélsőségesebb és legelvtelenebb pártja. Politikai haszonlesés kimaxolva.

A Jobbik már ballik – Orbán Viktor padlóra küldte az izgága Jakab Pétert

Tanárian osztotta ki a miniszterelnök a parlamentben a törpepárt kekeckedő elnökét.

Megáll az ész: Sorost védi Jakab Péter Jobbik-elnök

Ez a párt már tényleg se sem jobb, se nem bal, de hogy nem is keresztény és magyar, arra is mérget vehetünk. A Jobbik végleg elveszítette nemzeti jellegét, elnyelte a szivárványliberális mocsár – és úgy tűnik, tartja a markát a politikai Soros-ösztöndíjakért...

A Jobbiké a történelem legrútabb nemzetárulása

Az egykori jobbradikális párt mára teljes mértékben azonosult és összenőtt a balliberális eszmékkel és értékekkel, melyekkel szemben létrejött.

Kiszólt a lyuk a gödörből: Jakab Péter a fideszesek szellemi színvonaláról

Ha van valaki, akivel a Jobbik csak riogatni tudja az értelmiséget és egyáltalán az értelmes embereket... A magyar politikai élet egyik legidegesebb és legidegesítőbb figurája megpróbálta a kormánypártba és holdudvarába törölni a lábát. De leginkább kiszólt a lyuk a gödörből.

Botrány- és bohócpolitikusokkal támad a felforgató tüntiellenzék

Az elemző szerint ez a trend mindaddig fenn fog állni, amíg a jelenleg meglévő ellenzéki pártokat karakter nélküli politikusok vezetik.

Ezeket a cikkeket olvastad már?