Blogolj!

Novák Katalin kivégezte a farizeus Gyurcsány-pártot

Nőies eleganciával küldte el a pokolba a képmutató gittegyletet, melynek őszödi vezére kormányzása idején pont magasról tett a családtámogatásokra, most meg követelésekkel állna elő...

A Jobbiké a történelem legrútabb nemzetárulása

Az egykori jobbradikális párt mára teljes mértékben azonosult és összenőtt a balliberális eszmékkel és értékekkel, melyekkel szemben létrejött.

Kommunista tempót diktál a Momentum és a DK

A Fegyőr-Gyurcsány elméleti koalíció az egypártrendszerben látja az ellenzéki jövőt. Schiffer András szerint ez nem más, mint a kommunizmus álarc mögé bújtatása.

Karácsony és a Gyurcsány család meccsel a miniszterelnök-jelöltségért

Az MSZP pártigazgatója kottyantotta el magát egy lapinterjúban.

Dobrev Klára megígérte: kinyírja a nemzetállamokat

Fletó felesége újévi fogadalmában újra hitet tett a birodalomépítő, szuperállamiságot vizionáló, a nemzeteket és a nemzetállamokat elsöprő brüsszeli kozmopolita logika mellett.

Hiller nem kíván jó étvágyat Gyurcsánynak

Az MSZP választmányi elnöke szerint nem lenne jó, ha a DK felfalná a szocialistákat. Is.

Az emberi Feri és a mémfaktor – így veri át Gyurcsány a fiatalokat

Hogy mi a közös Fletóban és Kis Grófóban, és hogyan hülyíti meg a magyar fiatalokat a nemzeti elkúró? Elárulta az agytröszt, aki közösségi megjelenéseit menedzseli.

Gyurcsányizmustól bűzlik a baloldali ifjúság

Kövér László szerint a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a huszadik és a huszonegyedik századi magyar történelemnek, és sajnálja azokat, akik a baloldali "ifjú generáció üdvöskéi".

Gyurcsány a politikai szemétdombjára vizionálja Orbán Viktort

Az őszödi miniszterelnököt súlyosbodó kisebbrendűségi komplexus gyötri, miután Orbán Viktor nemcsak idehaza győzött háromszor is kétharmaddal, de egyre markánsabb a szerepe az európai politika színpadán is.

Tarlós megint zseniálisan tette helyre a gerillaharcos KariGerit

A főpolgármester szerint balliberális kihívója Rákóczi, Kossuth és Pongrátz Gergely reinkarnációjának álmodja magát, de valójában csak a hatalommániás Gyurcsány bábja.

Ezeket a cikkeket olvastad már?