Újabb 24 fertőzött
Tovább emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, de szerencsére nincs újabb halálos áldozata a járványnak.
Blogolj!

Kocsis: A baloldal a parlamentben akar cirkuszolni a brüsszeli veresége után

2020.07.31.
Ismét bebizonyosodott, hogy a hazai baloldal baromira nem tudja, hogy mikor kell leállni: miután már a kutyát sem érdekelte a folyamatos kamuzásuk Orbán Viktor EU-csúcson elért óriási sikereiről, úgy döntöttek, hogy biztos, ami biztos csak tovább nyúzzák ezt a témát.

Agresszív kismalacnak nevezte Orbán Viktort egy DK-s bohócpolitikus

A kánikulában sincs szénszünet: a bányászbéka segge alatt a Gyurcsány-párt politikai aknászának színvonala, avagy gátlástalanul tombol a szélsőséges Orbán-fóbia. Tényleg, orvos látta már?

Gyurcsányék politikai impotenciájára nincs orvosság

A DK képtelen lenyelni a magyar miniszterelnök brüsszeli diadalának keserű piruláját. Kisebbrendűségi komplexusuk, Orbán-fóbiájuk és politikai impotenciájuk különös keveréke friss közleményük, mely az öntökönlövés minősített esete.

Deutsch: Az EU-csúcs hatalmas győzelem a magyar polgároknak és súlyos vereség az ellenzéknek

2020.07.23.
Deutsch Tamás is megszólalt a hazai baloldal által gerjesztett mérhetetlen hazugság- és gyűlöletcunamijával kapcsolatban, amelyet a hazánk számra rendkívüli sikerrel záruló az EU-csúcs után zúdítottak a nyakunkba.

Miniszterelnökként is megmondhatod a frankót

2020.07.20.
Ragnar Volarus
Orbán Viktor kertelés nélkül megmondta, ki miatt áll a bál az EU-csúcson.
Címkék: EU, orbán viktor

Tordai behisztizett, hogy Merkel és az EU megnyeri Orbánnak a választást

2020.07.09.
Pintér M. Lajos
Tordai Bence amiatt sivalkodik, Angela Merkel nem tette le a nagyesküt, hogy a jövőben közvetlenül pályázhatnak Brüsszelhez uniós forrásokért az önkormányzatok és a „civil” szervezetek.

Orbán: vitázhatunk a genderkérdésről, csak semmi értelme

2020.07.08.
Pintér M. Lajos
A magyar miniszterelnök világossá tette, mi az igazi kihívás az Európai Unió számára, hogyan léphet előre végre a közösség.

Varga Judit helyretette az Európai Unió Bíróságát

2020.06.25.
Varga Juditnak már megint rendet kellett tennie a migránspárti fejekben, amire az Európai Unió Bíróság csütörtöki akciója miatt volt szükség.

Varga Judit beszédét ajánljuk Brüsszel figyelmébe is

2020.06.19.
Varga Judit igazságügyi minisztertől már eddig is megszokhattuk, hogy ha kell, kőkeményen tud fogalmazni, erős, határozott fellépésével sokakat lepipál. Most sem volt ez másként, szavai pedig az elmúlt időszakot tekintve még ütősebbek voltak.
Címkék: EU, nemzet, Varga Judit

Orbán megint kőkeményen odavert a Soros-hálózatnak

2020.04.03.
Pintér M. Lajos
A miniszterelnök szerint a politikai támadások mögött az áll, hogy bizonyos körök szeretnék kifosztani hazánkat. De nem hagyjuk!
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?