Blogolj!

Durván helyretette Macron „császárt” egy erdélyi magyar politikus

2019.04.05.
Pintér M. Lajos
Ami nem megy kicsiben, azt erőltessük nagyban! Az RMDSZ európai parlamenti listavezetője, Winkler Gyula lerántotta a leplet a piperkőc francia elnök mesterkedéseiről.

Fekete-Győr András kimaxolta a szénné égést

A saját fegyverével, pontosabban az (állítólag) a pártja által kifundált öt soros botrányköveteléssel szopatta sz.rrá a baráti balliberális HVG Emmanuel Macron magyarországi csicskáját.

Piperkőc Macron, a gazdagok elnöke kiverte a biztosítékot

A népszerűtlenségi csúcsokat döntögető francia államfőt, Emmanuel Macront egy népfrontos mozgalom söpörheti el, mely az egyenlőség és a társadalmi igazságosság nevében vonult az utcára.
Címkék: emmanuel macron

Salvini alaposan leoltotta a gyengélkedő Macront

Matteo Salvini azt üzente... Hogy miközben Rómában békésen tüntetnek, addig Párizst tűzzel-vassal pusztítják, mivel a francia elnök, Emmanuel Macron szegénységet teremtett, és ezért erőszakkal találja szemben magát!

Menthetetlenül összeomlik Macron ostoba és káros álma

A társadalom többségének nem fogadható el a Soros-kedvenc francia államfő ultraliberális vágyálma a piacok mindenható uralmáról

Háttérhatalmak nejlonpolitikusai Európa sírásói

Kövér László házelnök borúlátó Európa jövőjét illetően, de hozzáteszi: a kontinens polgárai jövőre szétzúzhatják ezt a politikai és kulturális értelemben hegemón vezetést.

A választás tétje Európa jövője!

Most van igazán nagy tétje az Európai Parlamenti választásoknak:

Macron gyalázza Orbánt, Salvinit és az "új Európát"

A migrációpárti francia elnök olyan a bukott balliberális csürhe mocskolódásait visszhangozza:

Ezeket a cikkeket olvastad már?