Blogolj!

A legrosszabb csepűrágóknál is bénább az ellenzéki színtársulat

Akik kiérdemelték a 2018-as „kurva erős” LóCitrom-díjat: Hadházy, Szél, Kunhalmi, Vadai, Varju, Bangóné és a többiek. Mert színház az egész világ: a csupasz pocaktól a csukott ajtón át a rohammentőig...

Szemkilövetők és gyarmatosítók – összenőtt, ami összetartozik

A sorosista, szélsőbalos, anarchista randalírozók, az utcai felforgatások bujtogatásával és az MTVA-nál elkövetett bohócforradalommal végképp összeolvadt a "néhai jobbos" Jobbik és bukott balliberális tábor.

Márki-Zay leverte a következetesség karóját

Tegye fel a kezét, aki képes követni az őszinteség és az (Egyenes) egyenes beszéd vásárhelyi önjelölt bajnokát, a magát már Orbán Viktor kihívójának képzelő I. Pártalapító Márki-Zay Pétert! Avagy gyurcsányi fokon tombol a materialista kereszténység.

Orbán csodafegyvere a hajmeresztő összefogás

Heterogén választói csoportokból szívós, kitartó munkával alkotott politikai többséget Orbán Viktor – állítja Tóth Csaba balliberális politológus, aki szerint az ellenzék akkor veheti fel a versenyt a Fidesszel, ha képes lesz nagyon sok különböző embert és politikai irányvonalat integrálni.

Demeter Márta maga az ellenzék egyszemélyben

Megtestesíti az egész magyar balliberális ellenzéket szőröstől-bőröstűl, médiástul, mindestül:

Dicséretes önkritika: Juhász Péterre tényleg semmi szükségünk

A történelmi süllyesztőben dicstelenül eltűnt Együtt és a droglegalizáció egykori élharcosa tüntibüntit akart szervezni, de – sportnyelven szólva – elkapkodta a visszatérést. Ismét csődöt mondott, de mentségére legyen szólva, legalább elismerte, semmi szükség rá(juk).

„Közel a parkoló” – balliberális megmondóember végezte ki az ellenzéket

Mi eddig is tudtuk: ötlettelenek, gyávák, tehetetlenek, tehetségtelenek, és meg akarják spórolni a melót. Most a balliberális elemző is lehúzta a keresztvizet a Sargentini-válságban fuldokoló ellenzékről.

Na ez az, ami számít, nem a szarospalenka!

Az ellenzék a szarospelenkák szintjére zülött. Van is oka ennek:

Kegyetlen ítélet!

Egy ellenzéki szavazó a saját pártjáról és az ellenzékről:

Én már csak egy kávét kérek…

Végre eljött az idő, amikor élvezettel olvasgatom az ellenzéki, balliberális médiát:

Ezeket a cikkeket olvastad már?