Blogolj!

Kocsis: A baloldal a parlamentben akar cirkuszolni a brüsszeli veresége után

2020.07.31.
Ismét bebizonyosodott, hogy a hazai baloldal baromira nem tudja, hogy mikor kell leállni: miután már a kutyát sem érdekelte a folyamatos kamuzásuk Orbán Viktor EU-csúcson elért óriási sikereiről, úgy döntöttek, hogy biztos, ami biztos csak tovább nyúzzák ezt a témát.

Leforrázták Kamugerit: annyit ér, mint a Sport szelet reklámhőse

2020.07.30.
Pintér M. Lajos
Az ezredforduló emblematikus reklámfigurájára, népies nevén a „Sport szeletes reklámhősre” emlékezteti Orbán Balázs államtitkárt Karácsony Gergely főpolgármester, akinek romboló vesszőfutása azt mutatja, nem érti és nem érzi át a hatalommal járó felelősséget.

Legalja: Gulyás Balázs publicista durván alázza a Fidesz szavazóit

Így gondolkodnak a kormánypártok szimpatizánsairól a balliberálisok megmondóemberei. Persze nincs új a nap alatt, az SZDSZ-közeli Kornis Mihály anno világosan megfogalmazta, „mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket”.

Deutsch: Az EU-csúcs hatalmas győzelem a magyar polgároknak és súlyos vereség az ellenzéknek

2020.07.23.
Deutsch Tamás is megszólalt a hazai baloldal által gerjesztett mérhetetlen hazugság- és gyűlöletcunamijával kapcsolatban, amelyet a hazánk számra rendkívüli sikerrel záruló az EU-csúcs után zúdítottak a nyakunkba.

Az ellenzék a járványt is felhasználta a támadásokhoz

2020.06.28.
Bőven volt időnk megtapasztalni, hogy a baloldal mennyire nem tud együttműködni, ha emberi életekről és nagyfokú védekezésről van szó.

Lélegeztetőgép-balhé: a balliberális elemző szétalázta az ellenzéket

A Fidesz-barátsággal vagy kormánypártisággal nem vádolható Ceglédi Zoltán tökéletesen összefoglalta, miért mennek el a bús p.csába a balliberális sajtóorgánumok és politikusok, akik a lélegeztetőgépek beszerzése kapcsán ekézi Orbán Viktort.

Vége a "tejhatalomnak"

2020.06.16.
Az ellenzék gyakran szeretné, ha a magyar ember olyan lenne, mint az a bizonyos Tom, akinek vadászatkor előtték a fél agyát, ezért mindösszesen 10 másodpercre volt képes visszaemlékezni.

Kocsis Máté Tordainak: “Eddig azt hittem, mi vagyunk az utolsó európai diktatúra”

2020.06.15.
Kocsis Máté és Szijjártó Péter is olyan sallert adott Tordai Bencének, a Párbeszéd politikusának hétfőn az Országgyűlésben, hogy a fal adta a másikat.

Ez a baloldal: Bősz Anett a kamuvideós Korózs Lajost mentegeti

A DK-s liberális szerint meg se kottyan egy kis hamisítás, menni kell tovább. No de merre, tán előre a lenini úton?

Dömötör Csaba megmondta a tutit az ellenzék hozzállásáról

2020.05.11.
A koronavírus kitörése óta az ellenzék egy épkézláb ötlettel nem állt elő, hanem folyamatosan a kormány döntéseit ekézi és folyamatosan mindenre csak rálicitálnak. Dömötör Csaba úgy gondolja ezt érdemes lesz a vírus után sem elfelejteni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?