Blogolj!

Index-hiszti lecsapva: „Forduljanak Gyurcsány Ferenchez!"

2020.07.28.
Az utóbbi napokban még a csapból is az „Index-ügy” folyik, és nem feltétlenül csak azzal a felütéssel, hogy mi lesz a vele, hanem azzal is, hogy ezt is a Fidesz- és Orbán Viktor tette tönkre, mert hát ez állt az érdekében.

Karácsony és a Gyurcsány család is példaértékűnek tartja Hitler munkásságát?

2020.06.27.
Pintér M. Lajos
Deutsch Tamás szerint ezt jelenti, ha nem távolítják el azonnal a közéletből a náci Führert méltató László Imre DK-s újbudai polgármestert.

Feri asszony pofátlanságban felveszi a versenyt férjurával

2020.06.18.
Dorogi László
Gulyás Gergely a döbbenetes igazságtól megcsillanó tükröt állított a kormány ellen hergelő Misziz Elkúró eltorzult ábrázata elé és kíméletlen csapást mért az elevenjébe.

Dobrev Klára a láthatatlan lovag

Dobrev Klára ma kijelentette:  "folytatni fogom a harcot a családon belüli erőszak visszaszorításáért!". Bár nem nagyon tudjuk, hogy milyen harcról van szó, mert eddig nem sok megszólalást, javaslatot, láttunk ő és pártja részéről.
Címkék: dk, Dobrev Klára

Karácsony és a Gyurcsány család meccsel a miniszterelnök-jelöltségért

Az MSZP pártigazgatója kottyantotta el magát egy lapinterjúban.

Baráti tűz: Tamás Gáspár Miklós szétalázta Dobrev Klárát

Ahogy az a nagykönyvben meg van írva: a balliberális filozófus, megmondóember Gyurcsányné egyetlen politikai terméke alól is kihúzta a szőnyeget. Ha eddig nem lett volna világos: a „királyné” is meztelen.

Dobrev Klára megígérte: kinyírja a nemzetállamokat

Fletó felesége újévi fogadalmában újra hitet tett a birodalomépítő, szuperállamiságot vizionáló, a nemzeteket és a nemzetállamokat elsöprő brüsszeli kozmopolita logika mellett.

Puzsér mellbedobással verte Dobrevet

Mellbevágó: a balliberális önjelölt főpolgármester-jelölt, megmondóember letépte a DK csipkés kombinéját.

Gyurcsányné igaz barátra lelt

Nemzetünk ellenségében, a magyarfóbiás, jelentgető Judith Sargentiniben.

Vastagbőr: Gyurcsányné politikai kóklernek nevezte Orbánt

A bukott őszödi kormányfője hites felesége, Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője azzal kampányol, hogy a jelenlegi magyar miniszterelnököt nem komoly tárgyalópartnernek, hanem problémának tekintik a nemzetközi politikai porondon. Nézte már a tükörben a férjurát?

Ezeket a cikkeket olvastad már?