Blogolj!

Szemkilövetők és gyarmatosítók – összenőtt, ami összetartozik

A sorosista, szélsőbalos, anarchista randalírozók, az utcai felforgatások bujtogatásával és az MTVA-nál elkövetett bohócforradalommal végképp összeolvadt a "néhai jobbos" Jobbik és bukott balliberális tábor.

Ez is beleugatott – Verhofstadt szerint „Orbán egy geci”

Soros zöldellő hollandus szolgálóleánya után a fogtündér holland csicskája is beleugatott a budapesti agresszív utcai megmozdulásokba. Egészen elképesztő mélységekbe süllyedt az Európai Parlament liberális frakciójának (ALDE) Orbán-gyűlölő vezére!

Könnygáz a javából – Deustch Tamás kivégezte a balliberális hazugságbeszédet

A Fidesz EP-képviselője a sivalkodók közé vágta a könnygázgránátot: a szerdai budapesti utcai rendbontás kapcsán rántotta le a leplet a balliberális politikusok és csatlós ellenzéki médiájuk okádék kettős beszédéről.

Éhes Sargentini budapesti forradalommal álmodik

Kibújt a szög a zsákból: a magyargyűlölő bezöldült hollandus Soros-szolgálóleány orgazmusközeli állapotba került attól, hogy legfeljebb ezer rendbontó megkísérelte felborítani a magyar főváros nyugalmát.

Tarlós István porig alázta a tehetségtelen Karácsonyt

Akkora politikai sallert kapott a hivatásos pártszédelgő, „mindig más akarok lenni” KariGeri, hogy ebből bizony nehezen áll talpra. Tarlós István főpolgármestertől érkezett a megrendítő ütés a ballibek örök reménységének.

Folytassa, Tarlós…!

Egy külföldi pofozta rommá Puzsért, Karácsony Gergőt és többi önjelölt idiótát:

Puzsér főpolgi nekifutásból hasra esett

Az ellenzék önjelölt csodafegyverének még az alapok is hiányoznak – máris nyugodtan odébb sétálhat...

Budapest is egy márka lehetne…

A magyar főváros egy nem kellően megbecsült érték. íme, egy mértékadó vélemény:
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?