Blogolj!

Leforrázták Kamugerit: annyit ér, mint a Sport szelet reklámhőse

2020.07.30.
Pintér M. Lajos
Az ezredforduló emblematikus reklámfigurájára, népies nevén a „Sport szeletes reklámhősre” emlékezteti Orbán Balázs államtitkárt Karácsony Gergely főpolgármester, akinek romboló vesszőfutása azt mutatja, nem érti és nem érzi át a hatalommal járó felelősséget.

Most sivalkodjatok: Orbán és Trump szövetsége szoros és őszinte!

2020.07.18.
Pintér M. Lajos
Ennyit akkor arról, mennyire „elszigetelt” a nemzetközi politikában a magyar miniszterelnök. A budapesti amerikai nagykövet leforrázta a vinnyogó balliberálisokat.

Nem éppen topligás csapat a KamuGeri FC

2020.07.16.
Dorogi László
Mégis akad, aki szurkol nekik. Például a kormány, amely nagyon szeretné már látni, hogy a főváros baloldali kezdő tizenegye valamilyen értékelhető eredményt elérjen. Talán már a döntetlennel is kiegyeznénk.

Széchenyi ha ma élne, Budapest helyett Bécsben építene hidat?

2020.07.02.
Pintér M. Lajos
Lehet ebben valami, Karácsony Gergelyre és balliberális gittegyletére ki bízna szívesen ekkora értéket. Molnár Zsolt tulajdonképpen fején találta a szöget...

KamuGeri a budapestiekkel kísérletezik a fővárosi utakon

2020.06.25.
Dorogi László
A főváros fura ura nem kérdezett, csak lőtt: a veszélyhelyzet teremtette különleges jogrendet kiaknázva összefirkálta a budapesti utakat - nemcsak kerékpársávokkal -, dugaszt nyomva a közlekedő tömeg popójába.

Fürjes Balázs szénné égette az autósüldöző Kamugerit

A Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár tökéletes leckét adott közlekedésszervezésből az önfejű és csapkodó balliberális főpolgármesternek.

Karácsony a Pesti úti idősek otthonától tízpercnyire járt sírni

Így semmisítették meg a városvezetés felelőssége helyett a billentyűzet biztonsága mögé menekülő balliberális Facebook-huszárt.

Kocsis Máté beleszállt Karácsonyba: főpolgármester úr, kezdjen már el dolgozni!

2020.04.11.
Dorogi László
Éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki helyrepofozza a főváros álomvilágban élő, sírópicsogó uracskáját, aki napok óta csak visítva Orbánozik, ahelyett, hogy úgy viselkedne, ahogy azt egy főpolgármesternek kell egy krízishelyzetben.

Mindenki nyugodjon le, nem zárják le Budapestet

2020.03.13.
Dorogi László
A koronavírusnál már csak a pánik és az álhírek terjednek gyorsabban. Az elmúlt napokban szárnyra kapott egy információ, miszerint hétfőtől le akarják zárni Budapestet a járvány miatt. Gulyás Gergely tiszta vizet öntött a pohárba.

Karigeri nem nyugszik: így „nem” zsarolta meg a kormányt

Piszkos húzással fenyeget a balliberális főpolgármester: figyeljétek a kezét és a száját! Ugye, nem csak nekünk tűnik úgy, hogy rohadtul nem akarja az atlétikai vb-t, és fülig érne a szája, ha megtorpedózhatná?

Ezeket a cikkeket olvastad már?