TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Hiller nem kíván jó étvágyat Gyurcsánynak

Az MSZP választmányi elnöke szerint nem lenne jó, ha a DK felfalná a szocialistákat. Is.

Az emberi Feri és a mémfaktor – így veri át Gyurcsány a fiatalokat

Hogy mi a közös Fletóban és Kis Grófóban, és hogyan hülyíti meg a magyar fiatalokat a nemzeti elkúró? Elárulta az agytröszt, aki közösségi megjelenéseit menedzseli.

Kövér László: teljesen eltorzított gendertannal mérgezik a fiatalokat

2019.11.29.
Pintér M. Lajos
Az Országgyűlés elnöke megint megmondta a tutit. Ezúttal arról beszélt, hogy szupranacionális érdekcsoportok „tudatfoglaló háborút” folytatnak hazánk és az európai országok ellen. A nemzetállamok önvédelme szerint a hazafias neveléssel kezdődik.

Karigeri nem nyugszik: így „nem” zsarolta meg a kormányt

Piszkos húzással fenyeget a balliberális főpolgármester: figyeljétek a kezét és a száját! Ugye, nem csak nekünk tűnik úgy, hogy rohadtul nem akarja az atlétikai vb-t, és fülig érne a szája, ha megtorpedózhatná?

Orbán Viktor letépné Európáról a politikai korrektség szájkosarát

2019.11.26.
Pintér M. Lajos
A magyar miniszterelnök szerint a keresztény örökség kötelez, és jövőt épít, éppen ezért kell mindenáron megvédeni a kereszténységet Európában és szerte a világon.

Így szemétkedik a büfében a hivatásos provokátor Tordai Bence

Kocsis Mátéhoz csatlakozva Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő folytatta az igazi Tordai Bence bemutatását.

„Patkány, megdöglesz” – Kocsis Máté bemutatta az igazi Tordai Bencét

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője lerántotta a leplet a Párbeszéd botránypolitikusának parlamenti mocskolódásairól, otrombaságairól. Kocsis Máté bemutatta az igazi Tordai Bencét.

A HVG-s Hont a magyarok bukásán örömködik

Pár napja így minősítette a Nélküled című dalt: „ez a nóta szar”. Most pedig gúnyt űz a magyar labdarúgó-válogatott walesi vereségéből. Is. Nincs új a nap alatt: ami a magyarságnak fájdalom, balliberálisaink számára öröm...

Toroczkai: Jakab Péter méltó örököse Kun Bélának

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke szépen beszólt egykori párttársának, a jobbikos Jakab Péternek.

Gera Zoltán bizonyságtétele a Puskás Arénában

2019.11.15.
Kecskés István
Elbúcsúztatta az MLSZ Gera Zoltánt, aki korábban 97 alkalommal szerepelt a válogatottban. A közönségkedvenc a pályafutása után a búcsút is emlékezetessé tette.

Ezeket a cikkeket olvastad már?