Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

A felelős fenntartó

2020.04.10.
Már megszokhattuk a miniszterelnöktől, hogy napokon keresztül tartó támadássorozatra, órákig fogalmazott sajtónyilatkozatokra akár egy mondattal is tud úgy válaszolni, hogy úgy padlóra küldje az ellenzéket, hogy az napokig azt se tudja hol van. 

Balczó András a járványról: ez Isten közbeavatkozása!

2020.04.07.
Pintér M. Lajos
A magyar sport legendája, a háromszoros olimpiai és tízszeres világbajnok egykori öttusázó isteni figyelmeztetésnek tartja a koronavírus-járványt, melynek következtében sokan megváltoztatják gondolkodásmódjukat.
Címkék: Balczó András

Orbán megint kőkeményen odavert a Soros-hálózatnak

2020.04.03.
Pintér M. Lajos
A miniszterelnök szerint a politikai támadások mögött az áll, hogy bizonyos körök szeretnék kifosztani hazánkat. De nem hagyjuk!

Öldökléssel és polgárháborúval riogat az ellenzék megmondója

"Elkerülhetetlenek a koncepciós perek, a bebörtönzések, a zaklatások, az üldözések, a félelem és a rettegés. Elkerülhetetlen, hogy Magyarországon (vagy talán egész Európában, ha sikerül több államot is a koronavírushoz hasonlóan a NER vírusával megfertőzni) vér folyjon. Ennek öldöklés polgárháború és háború lesz a vége."

Ujhelyi István épp olyan, mint az egyszeri úttörő

2020.03.30.
Pintér M. Lajos
Deutsch Tamás leleplezte az MSZP utolsó megmaradt európai parlamenti képviselőjét. Mondhatni: telitalálat!

Menczer Tamás tűpontos: nekünk „a kifogások ellenzéke” jutott

A bajban valakire biztosan nem számíthat a magyarság: a balliberális ellenzéki gittegyletekre és szégyenpolitikusaikra.

Orbán Viktor odapörkölt az Európa Tanács főtitkárának

2020.03.26.
Dorogi László
Marija Pejcinovic Buric a balliberális ellenzék - tehát a koronavírus - oldalára állt és a messzi távolból csatlakozott a diktatúrát kiáltók kórusához. A miniszterelnök válasza sem késett soká.

Beismerte a Momentumos: ő maga a kockázat

2020.03.14.
Ragnar Volarus
Az ATV riportere megkérdezte: "Az hülyeség, hogy a migráció összefüggésben van a járvány terjedésével? Ebből egy szó sem igaz?"

Mindenki nyugodjon le, nem zárják le Budapestet

2020.03.13.
Dorogi László
A koronavírusnál már csak a pánik és az álhírek terjednek gyorsabban. Az elmúlt napokban szárnyra kapott egy információ, miszerint hétfőtől le akarják zárni Budapestet a járvány miatt. Gulyás Gergely tiszta vizet öntött a pohárba.

Szétalázták az okoskodó Gyurcsányt: nem teszi zsebre, amit kapott

2020.03.11.
Pintér M. Lajos
A Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára egy jól irányzott jobbossal terítette le a vinnyogó balliberális Keresztapát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?