Blogolj!

Csókay András idegsebészé az óév legfontosabb útmutatása!

Egyúttal az új esztendő legmegszívlelendőbb üzenete... A világhírű orvos, a bangladesi sziámi ikrek szétválasztója ugyanis állítja: Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz...

Fischer Ádám újra beleszállt a magyarságba: „soha nem lesz demokrácia”

A balliberális hisztikarmester egy osztrák lapban törölte bele a lábát „feudális” és visszamaradott honfitársaiba, azaz nemzetébe és országába.

Berki Krisztiánból hiányzik a hiba

Berki Krisztián felbuzdulva az őszi főpolgármester-választáson elért parádés eredményén (összesen 4.041 voksot kapott) úgy döntött, hogy pártot alapít.

Orbán szerint a Fidesz akkora bunyós, mint Mike Tyson

Vagyis ha kiütés helyett „csak” pontozással nyer, már mindenki vereséget kiált.

Kimondták: Orbán Viktor a lelki értékek európai őre

Nem is akárki: Márk metropolita, az Orosz Ortodox Egyház Magyar Egyházmegyéjének kormányzó főpásztora ismerte el a miniszterelnök erőfeszítéseit.

Kövér: a Hadházyhoz és Tordaihoz hasonló politikusok a demokrácia salakja

Az Országgyűlés elnökétől megszokhattuk, hogy minden aktuális témáról markáns véleményt alkot. Most a Magyar Hírlapnak adott interjújában piszkált oda a balhés ellenzéki képviselőknek.

Orbán Viktor elmondta mit gondolna a magyar klímapolitikáról

2019.12.13.
A miniszterelnök Brüsszelben járt és részt vett azon a tanácskozáson, amelyenk a klímavédelemről esett szó. Ezt követően foglalta össze a tapasztalatait.

Donáth Anna újra feljelentgetni megy Brüsszelbe, és még büszke is rá

Ha a nemzetközi helyzet nem is, a momentumos házmestertempó fokozódik. Kötelezettségszegési eljárásért könyörög Brüsszelben Donáth Anna.

Elképesztő: Csepeli György is durván beleszállt Rácz Zsófia nőiségébe!

Miután Lattmann Tamás épp belebukott egy szexista beszólásba, egy balliberális megmondóember beletörölte a lábát az EMMI frissen kinevezett helyettes államtitkárába, Rácz Zsófia nőiségébe. Csepeli György szexista beszólása szerint az ilyen „jó külsejű” „kislányok” olyanok, mint a hóvirág a fagyban.

Orbán Viktor megtalálta a Parlament Süsüjét!

Annyit elárulunk róla, hogy az LMP frakciójában foglal helyet, és egyfejű.

Ezeket a cikkeket olvastad már?