TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Tarlós szerint a Momentum gátlástalan és veszedelmes

Mert a magyarság sorskérdéseiben jövő generációinak érdekét szolgáló nemzeti álláspontot képviseli, mérgezi a fiatalokat, ráadásul külföldön is erőteljesen lobbik az ország ellen.

Lendvai Ildikó beleszállt Novák Katalinba – de miért nem néz tükörbe?

A 73 éves hivatásos gázáremelő valahogy képtelen észrevenni a gerendát. Lassan mondom, hogy megértse: ha tükörbe néz, láthatja, kinek járt le a szavatossága!

Novák Katalin nem ijed meg Manfred Webertől

Manfred Weber pökhendi szavait nem lehetett válasz nélkül hagyni. Novák Katalin, a Fidesz alelnöke az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője elég karakán módon meg is mondta véleményét a német politikusnak.

Leszólta Orbánt – pofátlan Ujhelyinek végleg elgurult a gyógyszere

A rókavörös brüsszelita szoci nem érte fel ésszel, miről beszélt és mit vázolt fel a miniszterelnök évnyitó Kormányinfóján. Vagy szimplán hazudik.

Szanyi kapitány szerint a patkányozás süllyesztette el az MSZP-t

Vagyis Bangóné és Ujhelyi a hibás!

Sértett kibic: Schilling Árpád kibökte, miért pofázik külföldről a magyar közéletbe

A keresztény-nemzeti-konzervatív közösséget joggal irritáló pótcselekvésekbe menekül a szélsőlibsi rendező, aki a kétharmados „Orbán-diktatúra” elől a multikulti és sokszínű francia baldemokráciáig rohant. Most elismerte: céltalanul, pontosabban öncélúan provokálja a magyarságot.

Karácsony és a Gyurcsány család meccsel a miniszterelnök-jelöltségért

Az MSZP pártigazgatója kottyantotta el magát egy lapinterjúban.

Baráti tűz: Tamás Gáspár Miklós szétalázta Dobrev Klárát

Ahogy az a nagykönyvben meg van írva: a balliberális filozófus, megmondóember Gyurcsányné egyetlen politikai terméke alól is kihúzta a szőnyeget. Ha eddig nem lett volna világos: a „királyné” is meztelen.

Orbán Viktor az EU túlterjeszkedése elleni nemzeti bástya

2020.01.04.
Pintér M. Lajos
A brüsszeli Politico című lap újra a kontinens 28 legbefolyásosabb, jövőformáló személyisége közé választotta a magyar miniszterelnököt, aki az elemzés szerint a nemzeti erők, a nemzetállamok érdekérvényesítésének egyik vezéralakja az öreg kontinensen.

Dobrev Klára megígérte: kinyírja a nemzetállamokat

Fletó felesége újévi fogadalmában újra hitet tett a birodalomépítő, szuperállamiságot vizionáló, a nemzeteket és a nemzetállamokat elsöprő brüsszeli kozmopolita logika mellett.

Ezeket a cikkeket olvastad már?