Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Novák Katalin tökéletesen leszerelte a hisztiző Donald Tuskot

2020.05.05.
Dorogi László
Az Európai Néppárt lengyel elnöke mostanság nem fér a bőrébe, s újabban egyre gyakrabban hódol kedvenc hobbijának, a pártcsaládjához tartozó Fidesz és Orbán Viktor verbális pofozgatásának.

Kocsis Máté ütős magyarázata Kunhalmi újabb parlamenti parádéjához

2020.05.04.
Dorogi László
Kunhalmi Ágnes, az emeszpé írástudatlan nagyasszonya, a televízióstúdiók ajtajának réme, a szocialista röhögőmasina, Kövér László kiforgatott szavaira reagálva egy kettes számmal a blúzán csüccsent be hétfőn a Parlamentbe.

A pofátlanság netovábbja: Kéri László is Müller Cecílián gúnyolódik

A cérnahangon sivalkodó ballib politológusnak van pofája az országos tisztifőorvos szakmaiságába és női mivoltába törölni a lábát! Egy több szakvizsgával rendelkező, elismert szakembert ekéz és támad, aki hetek óta megállás nélkül dolgozik a magyarságért.

Szili Katalin: egy perc is elég, hogy áldozzunk a nemzetért, a nemzeti közösségekért

2020.05.01.
Ragnar Volarus
Ritkán hallani ilyet olyan embertől, aki hajdanán az MSZP színeit viselte.

Megsemmisítés: Szabó Tímea a gyurcsányi iskola legjobb diákja

Akinek a külhoni magyarok nem fontosak, az anyaországiak sem lesznek azok – üzeni a Párbeszéd parlamenti hisztigépének Menczer Tamás.

A Jobbik már ballik – Orbán Viktor padlóra küldte az izgága Jakab Pétert

Tanárian osztotta ki a miniszterelnök a parlamentben a törpepárt kekeckedő elnökét.

A magyar- és idegengyűlölő Szabó Tímea KariGerit is beárazta

2020.04.23.
Dorogi László
Gulyás Gergely egyetlen mondattal rakta helyre a határon túli magyaroktól az ajándék szájmaszkot is elirigylő Szörnyella de Frászt. Díszes kompániája is kapott egy kokit.

Csapó kettő: Deutsch végleg kiütötte a hüppögő KariGerit

2020.04.21.
Pintér M. Lajos
KO a második menetben. A Fidesz-KDNP EP-képviselője padlóra küldte a balliberális viccfőpolgármestert, akinek a bicskája beletört egy idősotthon fenntartásába.

Deutsch Tamás parádésan árazta be Karácsony Gergelyt

2020.04.21.
Pintér M. Lajos
A Fidesz-KDNP EP-képviselője a Hupikék törpikéket hívta segítségül a Pesti úti idősotthon botrányába politikailag belefulladó balliberális főpolgármester megrendszabályozásához.

Kocsis Máté beleszállt Karácsonyba: főpolgármester úr, kezdjen már el dolgozni!

2020.04.11.
Dorogi László
Éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki helyrepofozza a főváros álomvilágban élő, sírópicsogó uracskáját, aki napok óta csak visítva Orbánozik, ahelyett, hogy úgy viselkedne, ahogy azt egy főpolgármesternek kell egy krízishelyzetben.

Ezeket a cikkeket olvastad már?