Blogolj!

Kövér László: „Hazaárulással ne lehessen többséget szerezni”

Az Országgyűlés elnöke, az 1918-1919-es vörösterror áldozatainak emléket állító Nemzeti Vértanúk Emlékművének újraavatási ceremóniáján ismét egy olyan beszédet mondott, amire jó ideig emlékszünk majd.

Kiszólt a lyuk a gödörből: Jakab Péter a fideszesek szellemi színvonaláról

Ha van valaki, akivel a Jobbik csak riogatni tudja az értelmiséget és egyáltalán az értelmes embereket... A magyar politikai élet egyik legidegesebb és legidegesítőbb figurája megpróbálta a kormánypártba és holdudvarába törölni a lábát. De leginkább kiszólt a lyuk a gödörből.

Gusztustalan, hogy fúrja hazáját Brüsszelben Donáth Anna

2019.10.26.
Pintér M. Lajos
Vastagbőr: a Momentum üdvöskéje levelét megírta, hogy ha már építeni nem tud és nem képes, legalább megpróbáljon ártani és rombolni.

Az arcátlanság netovábbja!

Orbán Viktor szerint sem érdemelne díszpolgári címet Budapesten Demszky Gábor, de ez a legkevesebb.

Balliberális filozófus: Orbán kevésbé intelligens, mint Kádár János

Hatalmasat ment az egykor az SZDSZ-holdudvart erősítő Vajda Mihály: azt állítja, a Fidesz vezetői semmibe veszik a kultúrát, utálják a „nadrágos embereket”, egyébként pedig nem is annyira gonoszok, mint amennyire bunkók...

Kövér László: „Nem az a baj, hogy idióta”

Kövér László házelnök a Fidesz alapításáról tartott előadást, a de aztán Hadházy Ákosról is kérdezték. Nem kertelt.

Őrület: Németh Szilárd leterítette a patkányozó Bangónét

A Fidesz választókerületi elnöke nem kicsit akadt ki azon, hogy Bangóné Borbély Ildikó szoci orditó- és helyesíróbajnok képtelen belenyugodni a csepeli választási eredménybe, Borbély Lénárd polgármester és a kormánypártok győzelmébe.

„Haldokló részek” – gusztustalanul lealázta a magyar vidéket Csepeli György

Tombol a gyűlöletbeszéd: a Medgyessy-, Gyurcsány- és Bajnai-kormányok bizalmi embere, Csepeli György balliberális megmondóember durván leszólta a magyar vidéket, mely október 13-án is a nemzeti oldalra, a Fideszre szavazott.

Még Ungár Péter is beszólt Karácsony Gergelynek

Kezdődik? Az LMP egyik emblematikus figurája, visszaszólt a Wass Albertet nácizó Karácson Gergelynek.

Az ellenzéki nász mézeshetei gyorsan elmúlnak majd

Nehogy bárki is azt gondolja, hogy a hatalmas összefogásos házasság után nem jön el majd a csúnya ellenzéki válás ideje. Egyelőre tombol a látszatszerelem a liberális oldalon, de lakva ismerszik meg igazán a házastárs.

Ezeket a cikkeket olvastad már?