Blogolj!

Gera Zoltán bizonyságtétele a Puskás Arénában

2019.11.15.
Kecskés István
Elbúcsúztatta az MLSZ Gera Zoltánt, aki korábban 97 alkalommal szerepelt a válogatottban. A közönségkedvenc a pályafutása után a búcsút is emlékezetessé tette.

Ilyen a liberalizmus: Orbán egy varacskos Maradona

Bödőcs Tibor kiváló humorista (ameddig nem kezd el politizálni), aki amolyan igazi liberális módon gyűlöli és pocskondiázza a kormányt és leginkább Orbán Viktort. Most talán túlment egy határon.

Schiffer szerint is a globális nagytőke fenyegeti a nemzetállamokat

Az LMP volt társelnöke megdöbbentő őszinteséggel és nyíltsággal szállt szembe a transznacionális tervekkel, és leplezte le a globális nagytőke ármánykodásait.
Címkék: schiffer andrás

Tarlós megüzente Karácsonynak, mire használja a hatalmat

A miniszterelnöki megbízottá avanzsált exfőpolgármester sok szerencsét kívánt gyermekével egyidős utódjának, akit láthatóan már az első hetekben maga alá gyűrt a Gyurcsány vezérelte balliberális restauráció, pozícióharc és osztozkodás.

Gyurcsányizmustól bűzlik a baloldali ifjúság

Kövér László szerint a Demokratikus Koalíció elnökénél kevés több kárt okozó figurája volt a huszadik és a huszonegyedik századi magyar történelemnek, és sajnálja azokat, akik a baloldali "ifjú generáció üdvöskéi".

A Momentum az SZDSZ rossz reinkarnációja

Kövér László házelnök egy interjúban a romániai elnökválasztási kampánnyal kapcsolatban megjegyezte: a magyar baloldal mindig hajlamos volt arra, hogy a saját népe, nemzete ellen bárkivel szövetkezzen.

Kövér László mondta Gyurcsányról: „egy pitiáner, senkiházi nemzetáruló”

2019.11.10.
Kecskés István
Kövér László nem fogta vissza magát – nem szokta. Azt is elmondta, hogy a nemzeti elkúróhoz képest hol áll Horn Gyula.

Fegyőr felcsapott politikai kerítőnek

Love is in the air! A Momentum-vezér célkeresztjében (hálójában) a honi politikai élet víg özvegyei, azaz Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Botka László.

Gondoltad volna, mi hiányzik nekünk? Naná, hogy egy új párt!

Aki pedig megalapítaná: Pálinkás József egykori oktatási miniszter, akadémiai elnök. Elsősorban azokra pályázik, akik befogott orral szavaznak akár az ellenzéki összefogásra, akár a Fideszre.

Karácsony Gergely megnyerheti ezt a versenyt?

Az lehet, hogy Karácsony Gergely főpolgármester, de Hosszú Katinka olimpiai bajnok.

Ezeket a cikkeket olvastad már?