Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Jaj ne, hogy diktatúrázhat ezek után az ellenzék?

2020.05.21.
Dorogi László
Lassacskán új hobbit kell keresnie magának a megállás nélkül diktatúrát visítozó balliberális brancsnak, mert bár alapjuk eddig sem volt arra, hogy az Orbán-kormány illiberális uralmáról hazudozzanak, hamarosan a koronavírus-járvány megkívánta rendkívüli jogrendet is kiveszik a fegyvertárukból.

Sajnálja a Gyurcsány-párt, hogy ilyen kevés a magyar koronavírus-áldozat?

Hogy egyszerű, véletlen nyelvbotlásról van szó, vagy a freudi elszólásban felszínre tört a jéghideg politikai számítás, azt olvasóink fantáziájára bízzuk. A főszerepben: Arató Gergely DK-s országgyűlési képviselő.

Varga Judit összefogásra buzdít

2020.05.19.
Érzékenyen érintette a magyar gazdaságot a koronavírus. Ha összefogunk, mi is sokat tehetünk azért, hogy minél több helyi vállalkozást meneküljön meg.

Karácsony a Pesti úti idősek otthonától tízpercnyire járt sírni

Így semmisítették meg a városvezetés felelőssége helyett a billentyűzet biztonsága mögé menekülő balliberális Facebook-huszárt.

Navracsics Tibor bevitt egy gyomrost az EP-nek

2020.05.15.
Ragnar Volarus
Emitt világos üzenet, világos képviselet, higgadtság, amott széttöredezettség, rendetlenség, káosz.
Címkék: Navracsics Tibor

Schiffer András szanaszét alázta a szocikat

2020.05.12.
Pintér M. Lajos
A béka segge alatt a szegfűsök, miközben egyre hangosabban ugatnak a kutyák. Igaz, a karaván közben szépen halad...

Szijjártó kiütötte a sunyin nácizó Verhofstadtot

A vérlibsi belga fogtündér arról cikkezett, Európát Hitler 1933-as felhatalmazási törvénye óta nem fenyegette akkora veszély, mint Orbán Viktor koronavírus-törvénye kapcsán. A magyar külügyminiszter aztán kicsontozta az okoskodót.

Dömötör Csaba megmondta a tutit az ellenzék hozzállásáról

2020.05.11.
A koronavírus kitörése óta az ellenzék egy épkézláb ötlettel nem állt elő, hanem folyamatosan a kormány döntéseit ekézi és folyamatosan mindenre csak rálicitálnak. Dömötör Csaba úgy gondolja ezt érdemes lesz a vírus után sem elfelejteni.

Kovács Zoltán alaposan beolvasott a „hibridrezsimező” Freedom House-nak

2020.05.06.
Pintér M. Lajos
Az államtitkár megérti, hogy Soros kirakatszervezetének nagyon fáj az Orbán-kormány folyamatos kétharmados felhatalmazása.
Címkék: Kovács Zoltán

Csapó három: Deutsch Tamás porrá zúzta a trehány Karácsonyt

A Fidesz-KDNP EP-képviselője egyértelművé tette, kinek kell a felelősséget vállalnia és viselnie amiatt, hogy immár negyven idős, beteg veszítette életét a Pesti úti idősotthonból.

Ezeket a cikkeket olvastad már?