Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 2 (kettő), 14 (tizennégy), 27 (huszonhét), 32 (harminckettő), 36 (harminchat), 40 (negyven). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt, az 5 találatos szelvényekre egyenként 332.755 forintot; a 4 találatos szelvényekre egyenként 7.765 forintot; 3 találatos szelvényekre egyenként 2 145 forintot fizetnek.
Blogolj!

Vége a "tejhatalomnak"

2020.06.16.
Az ellenzék gyakran szeretné, ha a magyar ember olyan lenne, mint az a bizonyos Tom, akinek vadászatkor előtték a fél agyát, ezért mindösszesen 10 másodpercre volt képes visszaemlékezni.

Kocsis Máté Tordainak: “Eddig azt hittem, mi vagyunk az utolsó európai diktatúra”

2020.06.15.
Kocsis Máté és Szijjártó Péter is olyan sallert adott Tordai Bencének, a Párbeszéd politikusának hétfőn az Országgyűlésben, hogy a fal adta a másikat.

Kovács Zoltán helyrepofozta a diktatúrázó Washington Postot

2020.06.14.
Dorogi László
Csak csípi a szemét a balliberális megmondóembereknek Orbán Viktor és a kormánypártok kétharmados többsége a magyar parlamentben, ezért nem telhet el úgy hét, hogy ne rúgnának belénk. Jelentem: álljuk a csihipuhit!
Címkék: Kovács Zoltán

Ez a baloldal: Bősz Anett a kamuvideós Korózs Lajost mentegeti

A DK-s liberális szerint meg se kottyan egy kis hamisítás, menni kell tovább. No de merre, tán előre a lenini úton?

Deutsch Tamás a szoci kamuvideóról: ébresztő, jogvédők, nem kussolunk!

Nem hallgathatnak tovább, mint szar a fűben – ezt üzeni a Fidesz-KDNP EP-képviselője az úgynevezett „jogvédő” szervezeteknek az MSZP videóhamisítási botránya kapcsán.

Pál István "Szalonna": Ők elvettek tőlünk valamit, és az nem az övék

2020.06.04.
Ragnar Volarus
Száz év. Nagy idő, mégis elrepült. De mennyi mindenre elég száz esztendő? Mennyire sikerült feldolgoznunk 1920. június 4-ét?

Lendvai Ildikó: Orbán a felelős a határon túli magyarok elnyomásáért

A kommunista-szocialista politikai kriptaszökevénynek elmentek otthonról: Trianon centenáriumán a jobboldali magyar miniszterelnököt hibáztatja a kisebbségi magyarok jogfosztottságáért.

Harangozó bekattant: „Kövér László egy kikeresztelkedett kommunista”

2020.06.04.
Pintér M. Lajos
Fáj az igazság: az MSZP országgyűlési képviselőjének megülte a gyomrát, hogy a házelnök szóvá tette, a honi balliberális politikusokban a szikrája sincs meg a nemzet iránti elkötelezettségnek. Megvan annak a diszkrét bája, mikor az utódpárt kommunistázik...

Fürjes Balázs szénné égette az autósüldöző Kamugerit

A Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár tökéletes leckét adott közlekedésszervezésből az önfejű és csapkodó balliberális főpolgármesternek.

Alázás: Gulyás Gergely megsemmisítette a ballib horrorházasságot

A Miniszterelnökséget vezető miniszter fején találta a szöget: tulajdonképpen nincs abban semmi meglepetés, hogy egymás keblére borul az ország legszélsőségesebb és legelvtelenebb pártja. Politikai haszonlesés kimaxolva.

Ezeket a cikkeket olvastad már?