Blogolj!

A Fideszt fenyegeti – Pálinkás zárt ajtók mögött szervez új pártot

A korábbi MTA-elnök és oktatási miniszter szerint a Fideszt egy középen álló, jobboldali párt válthatja le, amely nyitott a nemzeti liberalizmus és a baloldal irányába is. Zárt ajtók mögött fogott egy ilyen párt szervezésébe.

Kommunista tempót diktál a Momentum és a DK

A Fegyőr-Gyurcsány elméleti koalíció az egypártrendszerben látja az ellenzéki jövőt. Schiffer András szerint ez nem más, mint a kommunizmus álarc mögé bújtatása.

A magyarok nem rasszisták, nem utasítják el a cigányokat élből

Orbán Viktor szerint a gyöngyöspatai kártérítések ügye erős érzelmi viharokat vált ki. A miniszterelnök igyekszik higgadtan beszélni, kiindulópontja a magyarok igazságérzete.
Címkék: orbán viktor

Tarlós szerint a Momentum gátlástalan és veszedelmes

Mert a magyarság sorskérdéseiben jövő generációinak érdekét szolgáló nemzeti álláspontot képviseli, mérgezi a fiatalokat, ráadásul külföldön is erőteljesen lobbik az ország ellen.

Lendvai Ildikó beleszállt Novák Katalinba – de miért nem néz tükörbe?

A 73 éves hivatásos gázáremelő valahogy képtelen észrevenni a gerendát. Lassan mondom, hogy megértse: ha tükörbe néz, láthatja, kinek járt le a szavatossága!

Novák Katalin nem ijed meg Manfred Webertől

Manfred Weber pökhendi szavait nem lehetett válasz nélkül hagyni. Novák Katalin, a Fidesz alelnöke az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője elég karakán módon meg is mondta véleményét a német politikusnak.

Leszólta Orbánt – pofátlan Ujhelyinek végleg elgurult a gyógyszere

A rókavörös brüsszelita szoci nem érte fel ésszel, miről beszélt és mit vázolt fel a miniszterelnök évnyitó Kormányinfóján. Vagy szimplán hazudik.

Szanyi kapitány szerint a patkányozás süllyesztette el az MSZP-t

Vagyis Bangóné és Ujhelyi a hibás!

Sértett kibic: Schilling Árpád kibökte, miért pofázik külföldről a magyar közéletbe

A keresztény-nemzeti-konzervatív közösséget joggal irritáló pótcselekvésekbe menekül a szélsőlibsi rendező, aki a kétharmados „Orbán-diktatúra” elől a multikulti és sokszínű francia baldemokráciáig rohant. Most elismerte: céltalanul, pontosabban öncélúan provokálja a magyarságot.

Karácsony és a Gyurcsány család meccsel a miniszterelnök-jelöltségért

Az MSZP pártigazgatója kottyantotta el magát egy lapinterjúban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?