Blogolj!

Lélegeztetőgép-balhé: a balliberális elemző szétalázta az ellenzéket

A Fidesz-barátsággal vagy kormánypártisággal nem vádolható Ceglédi Zoltán tökéletesen összefoglalta, miért mennek el a bús p.csába a balliberális sajtóorgánumok és politikusok, akik a lélegeztetőgépek beszerzése kapcsán ekézi Orbán Viktort.

Savanyú szőlő: a féltékeny Lendvai Ildikó Müller Cecílián gúnyolódik

2020.06.26.
Pintér M. Lajos
A kommunista őskövület MSZP-s botoxnagyi oly mértékben irigy az országos tisztifőorvost övező tiszteletre és szeretetre, hogy majd megüti a guta: hitében és női mivoltában is letámadta Müller Cecíliát.

Varga Judit helyretette az Európai Unió Bíróságát

2020.06.25.
Varga Juditnak már megint rendet kellett tennie a migránspárti fejekben, amire az Európai Unió Bíróság csütörtöki akciója miatt volt szükség.

KamuGeri a budapestiekkel kísérletezik a fővárosi utakon

2020.06.25.
Dorogi László
A főváros fura ura nem kérdezett, csak lőtt: a veszélyhelyzet teremtette különleges jogrendet kiaknázva összefirkálta a budapesti utakat - nemcsak kerékpársávokkal -, dugaszt nyomva a közlekedő tömeg popójába.

A Katolikus Egyház is tiltakozik a szivárványos korona ellen

2020.06.23.
Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy idén a melegfelvonulás szervezői, kihasználva, hogy a szokott idő helyett augusztus 20-a után tudnak felvonulni, a Szent Koronát gyalázva hívják fel követőik figyelmét az eseményre.

Orbán: a magyar kultúra nélkül nem lehet élni

2020.06.23.
Április 15-én életének 88. évében meghalt Fekete György belsőépítész, iparművész, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) tiszteletbeli elnöke.
Címkék: orbán viktor

Akit a kereszt vezet: Müller Cecíliának a hite ad tartást, nyugalmat és erőt

2020.06.20.
Pintér M. Lajos
Gál Kristóf, az ORFK szóvivője szerint az országos tisztifőorvosnak vagy ha úgy tetszik: az ország nagymamájának csodálatos kisugárzást kölcsönöz hívő kereszténysége.

Varga Judit beszédét ajánljuk Brüsszel figyelmébe is

2020.06.19.
Varga Judit igazságügyi minisztertől már eddig is megszokhattuk, hogy ha kell, kőkeményen tud fogalmazni, erős, határozott fellépésével sokakat lepipál. Most sem volt ez másként, szavai pedig az elmúlt időszakot tekintve még ütősebbek voltak.
Címkék: EU, nemzet, Varga Judit

Feri asszony pofátlanságban felveszi a versenyt férjurával

2020.06.18.
Dorogi László
Gulyás Gergely a döbbenetes igazságtól megcsillanó tükröt állított a kormány ellen hergelő Misziz Elkúró eltorzult ábrázata elé és kíméletlen csapást mért az elevenjébe.

Orbán Balázs durván kiakadt a Churchillt nácizó szoborrongálókra

2020.06.17.
Már mi is több ízben értekeztünk az antifákról és a Black Lives Matter mozgalom agyament húzásairól, mint a gyújtogatás, fosztogatás, vagy éppen a szobor/műemlékrongálás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?