Blogolj!

Gulyás leforrázta Karácsonyt és Szabót: a Párbeszéd egy gyűlöletközpont!

2020.07.09.
Pintér M. Lajos
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint gyomorforgató és gusztustalan, hogy a nulla százalékos balliberális viccpárt a Kaleta-ítélet kapcsán a pedofília cinkosaiként ábrázolja a kormány három olyan tagját, akik összesen tíz gyermeket nevelnek.

Freund Tamás nem politikai nézet alapján ítéli meg a tudósókat

2020.07.08.
Alighogy megválasztották Freund Tamást az MTA elnökének, ellenzéki oldalról már "tudták" hogy mi lesz a dolga.

Orbán: vitázhatunk a genderkérdésről, csak semmi értelme

2020.07.08.
Pintér M. Lajos
A magyar miniszterelnök világossá tette, mi az igazi kihívás az Európai Unió számára, hogyan léphet előre végre a közösség.

Vona: a történelem igazságtétele, hogy Jakab Péter a Jobbik elnöke

2020.07.04.
Pintér M. Lajos
Az egykori pártvezér gondolatmenetét a magunk részéről nem kívánjuk kommentálni. Önmagáért beszél. Vona Gábor a Jobbikról, antiszemitizmusról, zsidóságról, Szegedi Csanádról és Jakab Péterről...

Vásárhelyi Mária megsimogatta a Hitlert méltató gyurcsányista buksiját

2020.07.04.
Pintér M. Lajos
Tényleg megáll az ész! A balliberálisok megmondóasszonya szerint nincs itt semmi látnivaló. Amit László Imre felböffentett – figyelem – a Kádár-rendszerben elterjedt véleménynek számított. Élesben mutatkozik meg a relativizált fasizmus, avagy csúcsra jár a kettős mérce.

Széchenyi ha ma élne, Budapest helyett Bécsben építene hidat?

2020.07.02.
Pintér M. Lajos
Lehet ebben valami, Karácsony Gergelyre és balliberális gittegyletére ki bízna szívesen ekkora értéket. Molnár Zsolt tulajdonképpen fején találta a szöget...

Lendvai Ildikó egyszerre rúgott bele Orbánba és a magyar fociba

2020.06.30.
Pintér M. Lajos
Gálvölgyi János vörös dédiként újrabotoxozva: a kommunista kriptaszökevény idegállapotba került a felcsúti Puskás Akadémia NB I-es bronzérme és a magyar labdarúgás kormányzati támogatása miatt.

Orbán Viktor a Lánchíd körüli mizériáról: “Mekk mesterekkel nehéz!”

2020.06.29.
Rengeteg mindenről szó volt hétfőn az azonnali kérdések órájában az Országgyűlésben. Természetesen a hülyébbnél hülyébb nagy ellenzéki „megmondások” most sem hiányozhattak, így a Lánchíd kérdése is kapott néhány elmés felvetést.

Az ellenzék a járványt is felhasználta a támadásokhoz

2020.06.28.
Bőven volt időnk megtapasztalni, hogy a baloldal mennyire nem tud együttműködni, ha emberi életekről és nagyfokú védekezésről van szó.

A magyar szinkronszínészet vége

2020.06.27.
Cleveland Brown, a népszerű rajzfilmsorozat, a Family Guy fekete  szereplőjének hangját 20 éve egy fehér ember adja. Felháborító mi? Nem is értem, hogy tűrhettük eddig ezt a megalázó helyzetet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?