TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Schiffer András szanaszét alázta a szocikat

2020.05.12.
Pintér M. Lajos
A béka segge alatt a szegfűsök, miközben egyre hangosabban ugatnak a kutyák. Igaz, a karaván közben szépen halad...

Szijjártó kiütötte a sunyin nácizó Verhofstadtot

A vérlibsi belga fogtündér arról cikkezett, Európát Hitler 1933-as felhatalmazási törvénye óta nem fenyegette akkora veszély, mint Orbán Viktor koronavírus-törvénye kapcsán. A magyar külügyminiszter aztán kicsontozta az okoskodót.

Dömötör Csaba megmondta a tutit az ellenzék hozzállásáról

2020.05.11.
A koronavírus kitörése óta az ellenzék egy épkézláb ötlettel nem állt elő, hanem folyamatosan a kormány döntéseit ekézi és folyamatosan mindenre csak rálicitálnak. Dömötör Csaba úgy gondolja ezt érdemes lesz a vírus után sem elfelejteni.

Kovács Zoltán alaposan beolvasott a „hibridrezsimező” Freedom House-nak

2020.05.06.
Pintér M. Lajos
Az államtitkár megérti, hogy Soros kirakatszervezetének nagyon fáj az Orbán-kormány folyamatos kétharmados felhatalmazása.
Címkék: Kovács Zoltán

Csapó három: Deutsch Tamás porrá zúzta a trehány Karácsonyt

A Fidesz-KDNP EP-képviselője egyértelművé tette, kinek kell a felelősséget vállalnia és viselnie amiatt, hogy immár negyven idős, beteg veszítette életét a Pesti úti idősotthonból.

Novák Katalin tökéletesen leszerelte a hisztiző Donald Tuskot

2020.05.05.
Dorogi László
Az Európai Néppárt lengyel elnöke mostanság nem fér a bőrébe, s újabban egyre gyakrabban hódol kedvenc hobbijának, a pártcsaládjához tartozó Fidesz és Orbán Viktor verbális pofozgatásának.

Kocsis Máté ütős magyarázata Kunhalmi újabb parlamenti parádéjához

2020.05.04.
Dorogi László
Kunhalmi Ágnes, az emeszpé írástudatlan nagyasszonya, a televízióstúdiók ajtajának réme, a szocialista röhögőmasina, Kövér László kiforgatott szavaira reagálva egy kettes számmal a blúzán csüccsent be hétfőn a Parlamentbe.

A pofátlanság netovábbja: Kéri László is Müller Cecílián gúnyolódik

A cérnahangon sivalkodó ballib politológusnak van pofája az országos tisztifőorvos szakmaiságába és női mivoltába törölni a lábát! Egy több szakvizsgával rendelkező, elismert szakembert ekéz és támad, aki hetek óta megállás nélkül dolgozik a magyarságért.

Szili Katalin: egy perc is elég, hogy áldozzunk a nemzetért, a nemzeti közösségekért

2020.05.01.
Ragnar Volarus
Ritkán hallani ilyet olyan embertől, aki hajdanán az MSZP színeit viselte.

Megsemmisítés: Szabó Tímea a gyurcsányi iskola legjobb diákja

Akinek a külhoni magyarok nem fontosak, az anyaországiak sem lesznek azok – üzeni a Párbeszéd parlamenti hisztigépének Menczer Tamás.

Ezeket a cikkeket olvastad már?