Blogolj!

Kuncze Gábor a bukott Napóleonhoz hasonlította Orbán Viktort

Az ex-SZDSZ-es politikai kriptaszökevény is kinyitotta a száját az uniós csúcs kapcsán. Az amatőr történészt játszó rossz emlékű belügyérnek sikerült fullba tolnia a kretént.

Németh Szilárd: Hasonló a helyzet most is, mint a nándorfehérvári diadal idején

2020.07.22.
Szokás mondani, hogy a történelem ismétli önmagát. Valóban így van, pláne most, amikor – ha persze nem is pont ugyanúgy – az összefogás és a haza védelme mindennél fontosabb és ez sosem fog változni. Erre világított rá Németh Szilárd is a nándorfehérvári diadal emléknapja kapcsán.

Azbej Tristan igazsága: a BLM keresztényellenes

2020.07.21.
Keresztényellenes jelszavak, ledöntött szobrok, felgyújtott templomok. Csak azok nem veszi észre, hogy a BLM aktivistái szélsőségesen keresztényellenesek, akik nem akarják, Azbej Tristan végre kimondta az igazságot.

Miniszterelnökként is megmondhatod a frankót

2020.07.20.
Ragnar Volarus
Orbán Viktor kertelés nélkül megmondta, ki miatt áll a bál az EU-csúcson.
Címkék: EU, orbán viktor

Most sivalkodjatok: Orbán és Trump szövetsége szoros és őszinte!

2020.07.18.
Pintér M. Lajos
Ennyit akkor arról, mennyire „elszigetelt” a nemzetközi politikában a magyar miniszterelnök. A budapesti amerikai nagykövet leforrázta a vinnyogó balliberálisokat.

Nem éppen topligás csapat a KamuGeri FC

2020.07.16.
Dorogi László
Mégis akad, aki szurkol nekik. Például a kormány, amely nagyon szeretné már látni, hogy a főváros baloldali kezdő tizenegye valamilyen értékelhető eredményt elérjen. Talán már a döntetlennel is kiegyeznénk.

Orbán Balázs lehetetlent kér a Momentumos hölgyektől - Hazád érdekét képviseld!

2020.07.14.
Rossz hírünk van a két Momentumos hisztigépnek, Cseh Katalinnak és Donáth Annának, bármennyire is szeretnék Magyarországot és a magyar kormányt lejáratni Brüsszelben és bármennyire próbálják korrupcióval vádolni az ország vezetését, a tények ellenük szólnak.

Tordai behisztizett, hogy Merkel és az EU megnyeri Orbánnak a választást

2020.07.09.
Pintér M. Lajos
Tordai Bence amiatt sivalkodik, Angela Merkel nem tette le a nagyesküt, hogy a jövőben közvetlenül pályázhatnak Brüsszelhez uniós forrásokért az önkormányzatok és a „civil” szervezetek.

Gulyás leforrázta Karácsonyt és Szabót: a Párbeszéd egy gyűlöletközpont!

2020.07.09.
Pintér M. Lajos
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint gyomorforgató és gusztustalan, hogy a nulla százalékos balliberális viccpárt a Kaleta-ítélet kapcsán a pedofília cinkosaiként ábrázolja a kormány három olyan tagját, akik összesen tíz gyermeket nevelnek.

Freund Tamás nem politikai nézet alapján ítéli meg a tudósókat

2020.07.08.
Alighogy megválasztották Freund Tamást az MTA elnökének, ellenzéki oldalról már "tudták" hogy mi lesz a dolga.

Ezeket a cikkeket olvastad már?