Blogolj!

Már megint lódított – KariGeri a Balatonról rázza fel a budapestieket?

Nincs új a nap alatt. Hazugságon kapták a balliberálisok örök ígéretét, a magyar politikai élet első számú köpönyegforgatóját, aki korábban azt ígérte, az egész nyarat a főpolgármester-jelölti kampányának szenteli.

Ki a szélsőséges? „A Momentum!”

2019.08.05.
Kecskés István
Van benne valami. Bár tegyük hozzá, hogy a Mi Hazánk sem egy középen álló formáció, de azért az igaz, hogy az igazi szélsőséges ügyeket a Momentum képviseli.

Nagyképű vesztesek

2019.08.02.
Miből kell sok egy magyar futballistának? Leginkább szerénységből. Eddig is szükség volt rá, de most meg végképp. A Fehérvárt kiejtő, svájci második ligában szereplő Vaduz edzője olyat beszólt, hogy a fal adja a másikat, de nem nagyon lehet vele vitatkozni.

Szanyi kapitány megint durván leoltotta a szocikat

Későn ébredő lelkiismeret vagy valamiféle megmagyarázhatatlan őszinteségi roham? A pártmegrovásban részesített Szanyi Tibor ismét brutálisan beszólt az MSZP vezetésének.
Címkék: mszp, szanyi tibor

A Facebook szerint bűn magyarnak lenni

Már megint sikerült kicsit túltolni a cenzúrát a Zuckerberg-birtokon. A Facebook letiltotta a Fidesz "Mindenhol jó, de legjobb otthon" című kisvideóját, mert az ő értékrendjük szerint az „gyűlöletbeszéd”. A pontos indoklás szerint a videó nem felel meg a Facebook gyűlöletbeszéddel kapcsolatos közösségi alapelveinek.

Tarlós megint zseniálisan tette helyre a gerillaharcos KariGerit

A főpolgármester szerint balliberális kihívója Rákóczi, Kossuth és Pongrátz Gergely reinkarnációjának álmodja magát, de valójában csak a hatalommániás Gyurcsány bábja.

Orbán Viktor és a kelet-európaiak győzelme!

Martin Schulz nem kedveli Magyarországot. A német politikus egyenes hisztériázni kezdett, amikor kiderült, hogy Ursula von der Leyen lehet az Európai Bizottság elnöke.

Jakab Péter elnök lenne és gondolkodik

2019.06.28.
Kecskés István
A Jobbik főállású morgója már pártelnök babérokra tör. Sőt még gondolkodik is – legalábbis ezt mondta.

Márki-Zayt nem érdekli, ha sír a gyereke. Sőt!

Komolyan mondom ez az ember elveszítette a józan ítélőképességét. Nem elég neki, hogy a gyerekek testi fenyítését támogatandó nyilatkozott, ezt még tetézte is ez a hobbi polgármester.

Tarlós István tanárian fektette meg Kálmán Olgát

Így kell elegánsan, de mégis határozottan padlóra küldeni az önjelölt megmondóembereket: Simicska egykori, Gyurcsány jelenlegi szolgálólánya nem kerülhette el a K.O.-t.

Ezeket a cikkeket olvastad már?