Blogolj!

Szijjártó: a holland képmutatás és a kettős mérce nyilvánvaló

Nem teszi zsebre Mark Rutte miniszterelnök a magyar külgazdasági- és külügyminiszter szavait, amelyekkel tűpontosan és kíméletlenül intette csendre a magyar jogállamiság megkérdőjelezését visítozó hollandusokat.

Fotó: MTI

"A holland miniszterelnök egy migrációt pártoló politikus, ezért utálja a mi politikánkat, ami egy nagyon erősen migráció ellenes politika. Egyértelmű, hogy az elmúlt években mindig kereste azokat a lehetőségeket, ahol valamiért vagy valahogyan büntetni lehetett volna Magyarországot emiatt. Képmutató politikus, aki kettős mércét alkalmaz, hiszen, ha megnézzük a hollandiai helyzetet, megnézzük az antiszemita támadások számát, ha figyelembe vesszük, hogy a korábbi miniszterelnök-helyettes vezeti a közigazgatási bíróságot, azt, hogy az újságírók 60 százaléka nyilatkozta azt, hogy megfenyegették a munkája során... Nos, ha mindent figyelembe veszünk, akkor úgy gondolom, hogy a képmutatás és a kettős mérce nyilvánvaló. Tudja, én egy olyan országból származom, amely nem örökölte a demokráciát és a szabadságot, nekünk meg kellett érte küzdenünk. Évtizedeken keresztül kellett a kommunisták ellen küzdenünk, és 1990-ben nyertük vissza a szabadságunkat. Tehát semmilyen kioktatást nem fogadunk el olyan országoktól, amelyeknek nem kellett megküzdeniük a demokráciáért, és azért, hogy a szabadságukat élvezhessék"

- reagált Szijjártó Péter a France24 televíziónak adott interjújában arra, hogy a holland miniszterelnök a jogállamisághoz kötné az európai uniós pénzek elosztását és Magyarországot megfosztaná ettől.

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/98511/pics/lead_800x600.jpg
szijjártó péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Attila
Attila 2020-08-05 20:36:23
A HOLLAND KÉPMUTATÁSNÁL CSAK A MAGYARORSZÁGI NEResztényeké VESZÉLYESEBB ÉS HALÁLOSABB!!!
BUDAPESTI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG -XII. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG -BŰNÜGYI OSZTÁLY
Szám: 01120/987/2019. bü.
Tárgy: Rendőrségi ún. Határozat elleni: ELLENVETÉS!

E L L E N V E T É S

Tisztelt
Dávid László
r. alezredes
bűnügyi osztályvezető
részére!

Határozatában tett indoklása miszerint:
„A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 373. § (1) bekezdésébe ütköző és a (2) bekezdés a) pontja szerint minősülő kisebb kárt okozó csalás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytatott nyomozást
- mivel a rendelkezésre álló adatok, illetve bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg bűncselekmény elkövetése - megszüntetem.” – kissé nevetséges még akkor is, ha megfelelési kényszeres és politikailag irányított úgy a magyarországi rendőrség, mint a komplett „jog és igazságszolgáltatás” sóhivatalra jellemző rendszere!
-
…már csak azért is mert 2020.10. 06-án a PKKB-n tartják épp annak a Dr. Parti Tamásnak a „főnöke” Dr. Tóth Ádám (Magyar Országos Közjegyző Kamara elnöke!) elleni tárgyalásunkat, aki 1milliárdos fiktív közjegyzői okiratot állított ki a fideszes Kósa Lajosnak.
Az ügy érdekessége, hogy Dr. Parti Tamás az Én esetemben is pontosan ilyen fiktív „közokiratnak” hazudott kreálmányt gyártott az Erste Bank megbízásából horribilis anyagi juttatások fejében (sok ezer magyart rabolva így ki: aljas indokból, maffia-szervezetben, folytatólagosan és jogalap nélküli gazdagodás érdekében!!!) !!!...- amiből Ön és kollégái KÉPtelenek voltak „BŰNCSELEKMÉNYT MEGÁLLAPÍTANI” a sok hónapos „nyomozás” ellenére!!!
SZÉGYEN és GYALÁZAT!!! – ennyit a szolgálatukról és a védelmükről!!!
Lényeg, hogy készüljenek fel a már említett időpontra, mert azon a napon nem csupán a közjegyző-maffia feje; - hanem a többi 28 éve jogellenesen közjegyzősködő bűnöző feje is terítékre kerül…- minek után 28 éve szervezetten fosztják ki a magyar állampolgárokat és okoztak/okoznak több ezer-milliárdos károkat a Magyar Államnak és a mindenkori államháztartásunknak is!!!
Ennek tükrében biztosíthatom, hogy az Önök által gyártott ún. határozatukban foglalt szánalmas indok is érvényét fogja veszíteni!!!

Üdvözlettel: Pálos Trend

https://alfahir.hu/2018/03/13/kosa_gate_kosa_lajos_korrupcio_fidesz
https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/megint-börtönben-a-kósa-lajost-átverő-csengeri-örökösnő/ar-BB17AWFc?ocid=SKY2DHP
https://pestisracok.hu/korrupt-birosagi-vegrehajtot-es-kozjegyzot-iteltek-fegyhazbuntetesre/
https://kuruc.info/r/2/216157/
https://kuruc.info/r/2/196665/
https://www.youtube.com/watch?v=ck4wrQ1a3cU
Válaszolok
Ottó 2020-08-02 21:08:05
Maszkot már ne küldjenek, mert azt már extra áron már megkellett vennem, hogy elkerüljem a vírusos fertőzést . A haveroknak remélem sok-sok jutott. FIDESZ menjél már a kurva anyádba.
Válaszolok
Ottó 2020-08-02 21:02:15
Szép és jó és támogatható az Ön által meghírdetett gazdaság politika, de Ön nekem és családomnak olyan mély erkölcsi sebet okozott, hogy 2022 évi választásokon önöket és pártjukat a szavazáskor el fogom utasítani, ami nem jelenti azt a liberálnyikokra fogok szavazni. A járvány idején mint Ön állította 110-120 millió maszk áramlott országunk területére. Sajnálatosnak tartom, hogy nekem és feleleségemnek 1 azaz egy sem jutott, vagy nem járt. Ezért úgy döntöttem a feleségemmel együtt, hogy Viktor menjen a picsába.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?