Blogolj!

Dömötör: nem nálunk fordult elő, hogy újságírókat gyilkoltak meg

Dorogi László

A balliberális sajtó vérrel-verejtékkel igyekszik ráhúzni a vizes lepedőt a jobboldalra Index-ügyben sajtócenzúrát és egyéb hasonló marhaságokat kiabálva, miközben szappanos vízzel mosdatják a háttérben a drótokat rángató Gyurcsány-házaspárt.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Hír TV-ben komoly szellemi sallert kevert le a síró-picsogó áljogvédő balliberálisoknak, remélhetőleg ettől kipattan a csipájuk.

"Nem szeretném részletesen kommentálni az Index-es belvita körülményeit, mert teljesen egyértelmű, hogy egy belvitáról van szó. (...) Beszéljünk őszintén: nem nálunk volt arra példa, hogy újságírókat gyilkoltak meg. Két ilyen uniós országot is tudunk mondani (Málta és Szlovákia - a szerk.). Nem nálunk fordult elő, hogy napokig elhallgatták, hogy nők tömegeit inzultálták a nyílt utcán, és nem számolhatott, nem számolt be róla a sajtó. (...) Mindenki megtalálja ma Magyarországon az ízlésének, a világnézetének, az igénének megfelelő médiumokat. A magyar média sokszínű."

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/98399/pics/lead_800x600.jpg
balliberális média,Index,sajtószabadság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?