Blogolj!

Legalja: Gulyás Balázs publicista durván alázza a Fidesz szavazóit

Így gondolkodnak a kormánypártok szimpatizánsairól a balliberálisok megmondóemberei... Persze nincs új a nap alatt, az SZDSZ-közeli Kornis Mihály anno világosan megfogalmazta, „mi még sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket”.

„Pont le...; tesznek a fiatalokra. Őnekik az a lényeg, hogy azt a kétmilliós tábort, amely – egyébként pont most volt egy kutatás, pár hete, ami kijött – tehát TANULATLAN, VIDÉKI, IDŐS EMBEREK képezik a Fidesz táborát, de vannak kétmillióan, és együtt vannak kétmillióan, tehát ők a legnagyobb kisebbség.”

Gulyás Balázs, a Magyar Hang balliberális publicistája, a pénteki Orbán-ellenes tüntetés egyik vezérszónoka a Fidesz szavazótáboráról, a Fidesz és a fiatalok viszonyáról az ATV A nap híre július 24-i műsorában. (Az ominózus rész 18:59-től indul.)

Fotó: atv.hu

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/98317/pics/lead_800x600.jpg
balliberális,balliberális média,ellenzék,ellenzéki média,Fidesz,Gulyás Balázs,választás 2022
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-08-01 11:56:53
Vietnámi csüngő hasu, liberál gecókám a libernyákok bandájából, elmehetnél már te liberális náthás kurva nénikédbe és akkor még visszafogott voltam. Tükör tojásos tahókám, de akkora, de akkora tahó és bunkó vagy, mint ide Vlagyivosztok. Te akkor vedd majd szádra a tanulatlan, vidéki idős embereket a szádra, amikor azok éppen sz@rnak. Nem tudom, hogy gecókám te minek is képzeled egyáltalán magadat, de szerintem te csak annyit érsz mint lapulevéllel letakart út széli sz@rkupac, ezt véssed jól az eszedbe, ha ilyennel rendelkeznél. Mert azok a tanulatlan, vidéki most már megöregedett idős emberek teremtették meg neked és hozzád hasonló szarjankóknak és fehérje halmazoknak a f@szverés lehetőségét, mert hogy dolgozni olyat nem is ismertek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?