Blogolj!

Agresszív kismalacnak nevezte Orbán Viktort egy DK-s bohócpolitikus

A kánikulában sincs szénszünet: a bányászbéka segge alatt a Gyurcsány-párt politikai aknászának színvonala, avagy gátlástalanul tombol a szélsőséges Orbán-fóbia. Tényleg, orvos látta már?

„Nos, Orbán még az agresszív kismalacnál is nagyobb hangon fújta a magáét arról, hogy mekkora sikereket ért el Brüsszelben, például azzal, hogy a jogállamiság kikerült a feltételrendszerből. Nos, Orbán nem csak agresszív kismalac, hanem szemérmetlen hazudozó is, hiszen szó sincs arról, hogy a jogállamiság ne lenne alapvető elvárás Európában.”

Varju „Földharcos” László DK-s országgyűlési képviselő sivalkodása közösségi oldalán annak kapcsán, hogy a magyar miniszterelnök fényes győzelmet aratott az EU-csúcson, például elérte, hogy a hazánknak járó uniós támogatásokat ne kössék össze ködös politikai, jogi feltételekkel.

Fotó: MTI

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/98333/pics/lead_800x600.jpg
brüsszel,dk,EU,gyurcsány ferenc,jogállamiság,orbán viktor,Varju László
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Attila
Attila 2020-08-12 13:47:17
KELJ FEL!!!... - és GYERE VELÜNK A FELCSÚTI VADKAN TERRORJA ELLEN!!!
SZIMPÁTIA-TÜNTETÉS LESZ A FIDESZ-KORMÁNY ÖSSZEVERT HÖLGY-ÁLDOZATÁÉRT: OROSZ BERNADETTÉRT!!!
Ugyanis 5milliós kártérítést követel Orosz Bernadett-től volt szociopata barátja, a fideszes agresszor szex-ragadozó vadállat, aki brutálisan összeverte és megalázta női mivoltában: A "CSALÁDBARÁT" FIDESZ-KORMÁNY AKTÍV és BŐSZ TÁMOGATÁSÁVAL!!!
https://www.youtube.com/watch?v=38xDYE9iRgk&t=27s
https://index.hu/belfold/2020/02/11/orosz_bernadett_kapcsolati_eroszak_karteritesi_per/
Válaszolok
Ottó 2020-08-02 16:29:13
Tök orrú hazug országáruló szarjankó liberálgecókám, ne olyan hevesen mert szerintem a bemutatott képed alapján, majd felrobbansz az idegtől és indulatból, látszik rajtad, hogy te neki futásból valakit igen-igen le akarsz szopni. Nyugodjál már le, higgadj és az után pedig, ha föld harcban ismételten legyőzted magad akkor bő nyállal zubogtatva leszophatnád már a bánhidai beteg szamár farkát. Te kis DÁ-KÓ párti libernyák, csicska, ha a bánhidai beteg szamárral lefolytatott szexuális gyakorlatot készség szinten jól begyakoroltad akkor, azt elvtársaid körében kellene azt tovább oktatni és tökéletesíteni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?