Újabb 24 fertőzött
Tovább emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, de szerencsére nincs újabb halálos áldozata a járványnak.
Blogolj!

Fényévnyi távolságra a civilizációtól

Ragnar Volarus

Múlt héten rendezték Romániában a labdarúgó kupadöntőt, ahol az FCSB (egykori Steaua Bukarest) és a Sepsi OSK, azaz a Sepsiszentgyörgy feszült egymásnak. A mérkőzést végül 1-0-ra az FCSB nyerte, és a Gazeta Sporturilor tudósítása szerint a szurkolók és a játékosok is fittyet hánytak a koronavírus-járvány miatt távolságtartási szabályokra, a közös éneklésben pedig a román ultrák ismert magyarellenes rigmusai és nótái is felharsantak. Bölöni László erről mondta el őszinte véleményét. 

Ami történt, fényévnyi távolságra van a civilizációtól. Aztán az, hogy a játékosok is belekeverednek ilyesmibe, ez homlokegyenest szemben áll annak a csapatnak az elveivel, amelyiknek az összeállítása egykor úgy kezdődött, hogy Helmuth Duckadam, Miodrag Belodedici, úgy folytatódott, hogy Tudorel Stoica, Bölöni László, Marius Lacatus, Victor Piturca, a padon pedig ott ült Jenei Imre vagy Anton Weissenbacher, és a lelátón ott volt a szurkolóink között Szatmári Lajos, Vígh Jóska, Zavoda Laci, Zavoda Feri, Bóné Tibi, és bocsánatot kérek azoktól, akiket elfelejtettem megemlíteni…

Annyit azért illik elmondani, hogy az ügyben a Román Labdarúgó Szövetség vizsgálatot indított, tehát a civilizáció fényei már talán látszanak a nagyon messzi távolban.

Címkék: románia
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/98272/pics/lead_800x600.jpg
románia
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?