Újabb 24 fertőzött
Tovább emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, de szerencsére nincs újabb halálos áldozata a járványnak.
Blogolj!

Gyurcsányék politikai impotenciájára nincs orvosság

A DK képtelen lenyelni a magyar miniszterelnök brüsszeli diadalának keserű piruláját. Kisebbrendűségi komplexusuk, Orbán-fóbiájuk és politikai potenciaproblémájuk különös keveréke friss közleményük, mely az öntökönlövés minősített esete. Ilyen az, amikor visszanyal a fagyi (avagy visszarúg a „viagrázás”).

„A miniszterelnök ma reggeli rádióinterjúja előtt megint a kék pirulát választotta a piros ellenében, és ahelyett, hogy végre szembenézett volna saját brüsszeli kudarcával, ismét álomvilágba menekült. Nem elég ugyanis, hogy 10 milliárd euróval kevesebb pénzt sikerült hazahoznia Brüsszelből, mint annak idején Gyurcsány Ferencnek, most már a 132 fideszes gyáva által telepakolt tarisznyája is üresen fityeg a vállán. Orbán ugyanakkor a vereség elismerése helyett Háry Jánost megszégyenítő módon 'libernyákozással' és saját katonaemlékeinek felemlegetésével bizonygatta a Kossuth rádióban, hogy milyen bátran ütötte meg orrával és állával a brüsszeli bürokraták öklét.”

A politikai potenciaproblémákkal küzdő Gyurcsány-párt, jelesül Barkóczi Balázs szóvivő hipergagyi reakciója Orbán Viktor reggeli rádióinterjújára, melyben – mint megírtuk – a miniszterelnök többek közt arról beszélt, Magyarországnak és Lengyelországnak Brüsszelnél sikerült megállítania és visszavernie az egyesült nemzetközi liberális brigád támadását. 

Fotó: MTI

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/98157/pics/lead_800x600.jpg
brüsszel,dk,EU,európai unió,gyurcsány ferenc,orbán viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-27 20:28:52
Mi van feri a klara pótlók valamelyikének pina szőrszála meg akadt a nyelveden. Pedig kéne, hogy tudjad, hogy hogyan kell kihúzni fájdalom mentesen egy pina szőrszálat, de ez úgy tűnik, hogy nem sikerült neked. Feri mit szól ehhez a nő imitátor klara?? Mi van ,már csak lottyadt tökű módjára csak nyalakodni tudsz, fájdalom nélküli pina szőr szálak eltávolítása nélkül???
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?