Újabb 24 fertőzött
Tovább emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, de szerencsére nincs újabb halálos áldozata a járványnak.
Blogolj!

Kuncze Gábor a bukott Napóleonhoz hasonlította Orbán Viktort

Az ex-SZDSZ-es politikai kriptaszökevény is kinyitotta a száját az uniós csúcs kapcsán. Az amatőr történészt játszó rossz emlékű belügyérnek sikerült fullba tolnia a kretént.

„Az ötpontos javaslatból tisztán semmi nem valósult meg, de nem is gondolta ő komolyan, hogy fog, csak elvitte magával, hogy ez egy hivatkozási alap lehessen; most aztán megcsináltuk, amit csináltunk. Orbán hazajött, és azt mondta, hogy győztünk! Ez olyan, mintha Napóleon Elba szigetén rögtönzött sajtótájékoztatót tartott volna arról, hogy mekkora győzelmet aratott legutóbb, és mostantól itt fog lakni, mert ezt így megkapta ajándékba.”

Kuncze Gábor, az SZDSZ korábbi elnöke, egykori ballib belügyminiszter az ATV A nap híre július 22-i adásában az EU brüsszeli csúcsértekezletéről, amiről a homokozó jutott eszébe. Ne ijedjetek meg; abban az értelemben, hogy szerinte Orbán Viktor magyar miniszterelnöknek egy feltétele sem teljesült, „de nem is különösebben érdekelt senkit, amit mond”. Ami persze Kunczét illeti, mondott ő már cifrábbakat is, anno például ciántablettát javasolt a rendszerrel elégedetlenkedőknek...

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/98079/pics/lead_800x600.png
brüsszel,európai unió,kuncze gábor,Napóleon,orbán viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-07-27 20:51:07
Te kuncze nevű ótvar bűnöző párti szarjankó genny láda jólenne, ha befognád már azt a lepcses mocskos pofádat, mert hiába voltál anno miniszter (jelentése nép szolgája) te nem a néped, ha nem bűnözőket szolgáltad és ezért szégyelned kellene magad. Ezért mocskos alávaló szarjankóvá degradáltad magad. A te elveid és nyilatkozataid alapján a bűnözést már mint az általad kinyilatkoztatott bűnözést csak megélhetési bűnözésnek és bocsánatos megengedhető dolognak tartottad. Hogy ott rohadnál meg te jellemtelen köcsög szarjankó. Most akkor mi faszom problémád van a Magyar Emberek jó létét elősegítő jogszabályokkal kapcsolatban. Kuncze gábor a jó kurva nénikédet.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?