Újabb 24 fertőzött
Tovább emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, de szerencsére nincs újabb halálos áldozata a járványnak.
Blogolj!

Gulyás leforrázta Karácsonyt és Szabót: a Párbeszéd egy gyűlöletközpont!

Pintér M. Lajos

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint gyomorforgató és gusztustalan, hogy a nulla százalékos balliberális viccpárt a Kaleta-ítélet kapcsán a pedofília cinkosaiként ábrázolja a kormány három olyan tagját, akik összesen tíz gyermeket nevelnek.

„Gyomorforgatónak és gusztustalannak tartom, hogy a Párbeszéd nevű gyűlöletközpont, ami egyébként a főpolgármestert is adja ma Budapesten – és ezért külön is érdekelne a főpolgármester úr véleménye – a miniszterelnök, az igazságügyi miniszter és a külügyminiszter képével nevezi cinkosoknak a kormány tagjait. Úgy gondolom, hogy ez minden határon túl van. Tehát hogyha a főpolgármester úr képekre rendkívül érzékeny, amit az elmúlt hetekben megtapasztaltunk, akkor saját kicsiny gyűlöletközpontjának is szólhatna, hogy bizonyos határokat a politikában nem divat átlépni. Főleg egyébként olyan személyeknél, akik – mint a kormány három említett tagja – tíz gyermeket nevelnek összesen. Talán ez minden jólneveltségen és még a magyar politika amúgy létező brutalitásán is messze túlmegy.”

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a július 9-i Kormányinfón annak kapcsán, hogy Karácsony Gergely és Szabó Tímea pártja a gyermekpornográf felvételek birtoklása miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt Kaleta Gábor volt perui nagykövet ügyével összefüggésben névvel, fotóval a pedofília cinkosaiként ábrázolja Orbán Viktort, Szijjártó Pétert és Varga Juditot (lásd alább).

Fotók: Facebook/Szabó Tímea

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/97448/pics/lead_800x600.jpg
gulyás gergely,Kaleta Gábor,karácsony gergely,orbán viktor,Párbeszéd,Szabó Tímea,szijjártó péter,Varga Judit
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?