Blogolj!

Vona: a történelem igazságtétele, hogy Jakab Péter a Jobbik elnöke

Pintér M. Lajos

Az egykori pártvezér gondolatmenetét a magunk részéről nem kívánjuk kommentálni. Önmagáért beszél. Vona Gábor a Jobbikról, antiszemitizmusról, zsidóságról, Szegedi Csanádról és Jakab Péterről...

„Érdekes történelmi adalék, hogy Jakab Péter, aki akkoriban miskolci képviselő volt még, felkeresett, és elmondta, hogy ő is zsidó származású, mint Csanád. Kérdezte, hogy most mi legyen. Megnyugtattam, hogy folytassa a munkáját, mert nagyon értékes ember. A történelem furcsa igazságtétele talán, hogy ő a Jobbik jelenlegi elnöke.”

Vona Gábor ex-Jobbik-elnök az Alfahírnek adott nagyninterjúban. A jelenlegi „vlogger” azt állítja, „mindenféle híresztelés ellenére” sem ő, sem a napjainkban súlyos lejtmenetben lévő párt „kollektív értelemben, soha nem volt antiszemita”. Úgy emlékszik, elborzasztotta az a botrány és belviszály, ami a Jobbikban kirobbant, mikor kiderült Szegedi Csanád alelnök, EP-képviselő zsidó származása. Ebben a tekintetben tartja „történelmi igazságtételnek”, hogy jelenleg Jakab Péteré a karmesteri pálca; az immár balliberális, Gyurcsány Ferenccel szövetkező gittegyletben.

Fotó: MTI/Vajda János

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/97218/pics/lead_800x600.jpg
Jakab Péter,jobbik,vona gábor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?