Újabb 24 fertőzött
Tovább emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, de szerencsére nincs újabb halálos áldozata a járványnak.
Blogolj!

Vásárhelyi Mária megsimogatta a Hitlert méltató gyurcsányista buksiját

Pintér M. Lajos

Tényleg megáll az ész! A balliberálisok megmondóasszonya szerint nincs itt semmi látnivaló. Amit László Imre felböffentett – figyelem – a Kádár-rendszerben elterjedt véleménynek számított. Élesben mutatkozik meg a relativizált fasizmus, avagy csúcsra jár a kettős mérce.

„Szerintem el kellene engedni ezt a László Imre ügyet!! Mindannyian - beleértve a fideszt is - pontosan tudjuk, hogy LI nem antiszemita, nem fasiszta, hanem egy tisztességes, becsületes ember. A mondat, amit mondott rossz volt, helytelen volt, és még azt sem állítom, hogy véletlenül mondta. Talán úgy tudja, hogy Hitler a harmincas években sok jót tett a német gazdasággal. Szerintem nem így van, de aki ilyet mond az nem antiszemita és nem fasiszta. Egyébként ez az elképzelés a Kádár-rendszer idején elterjedt vélemény volt, még sok iskolában is ezt tanították.”

Szóval: „talán úgy tudja”; „elterjedt vélemény volt”; „sok iskolában is ezt tanították”... Értjük mi, értjük: szegény László Imre tehát semmiért sem hibás, ezt tanították neki az átkosban, azóta elfelejtette frissíteni a szoftvert. Egészen megdöbbentő (szerecsen)mosdatás!

A fenti idézet a politika szemétdombjára került, rossz emlékű SZDSZ egykori prominense, Vásárhelyi Mária Facebook-oldalán jelent meg annak kapcsán, hogy László Imre, Újbuda DK-s polgármestere nemrég egy nyilvános testületi ülésen Hitlert magasztalta, és azt is mondta, megérdemelte, hogy annak idején a Time magazin az év emberének választotta. A gyurcsányista politikus nem mondott de, annál inkább bujkál a nyilvánosság elől. A liberális és kormányellenes zenész, Dés László hites neje pedig elvhű balliberális szociológushoz méltó módon jól meg is védte. Képzeljük csak el, hogyan „elemezne”, ha egy fideszes politikus nyilatkoztatott volna ki hasonlót...

Fotó: MTI

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/97210/pics/lead_800x600.jpg
Adolf Hitler,balliberális,dk,László Imre,Vásárhelyi Mária
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?