Blogolj!

Karácsony és a Gyurcsány család is példaértékűnek tartja Hitler munkásságát?

Pintér M. Lajos

Deutsch Tamás szerint ezt jelenti, ha nem távolítják el azonnal a közéletből a náci Führert méltató László Imre DK-s újbudai polgármestert.

„László úr, Tisztelt Karácsony úr, Gyurcsány úr, Dobrev asszony, Magyarország, a magyar nemzet egy értékközösség is. Ebbe az értékközösségbe nem kicsit, hanem nagyon nem fér bele az, amit László Imre mondott. Magyarázhatatlan és menthetetlen a kijelentése, vegytiszta neonáci, antiszemita és rasszista alapvetés.
Az Adolf Hitler munkásságát magasztaló László Imre Újbuda DK-s polgármestere. A nemzetiszocialista pártvezért dicsőítő László Imre a Fővárosi Közgyűlésben Karácsony Gergely többségét biztosító koalíció legnagyobb frakciójának, a DK frakciónak a tagja. A Führer teljesítményéről elismerően beszélő László Imre a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja.
A minimális emberi tisztesség és az önök által előszeretettel hangoztatott politikai korrektség azt követeli, hogy László Imre azonnal távozzon a közéletből, mondjon le polgármesteri tisztségéről, ezzel a fővárosi képviselői megbízatásáról és a Demokratikus Koalíció elnökségi tagságáról.
László Imre maradása azt jelenti, hogy Karácsony Gergely, a fővárosi ellenzéki koalíció, Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és a teljes Demokratikus Koalíció szerint is példaértékű és dicsérhető a náci vezér, Adolf Hitler munkássága. Ennyi.”

Deutsch Tamás Fidesz-KDNP-s EP-képviselő a közösségi oldalán szólt hozzá ahhoz a botrányhoz, melynek főszereplője Újbuda gyurcsányista polgármestere: László Imre a csütörtöki testületi ülésen Hitler munkásságát méltatta, mondván: megérdemelten választotta a Time magazin annak idején az év emberének.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/96881/pics/lead_800x600.jpg
Adolf Hitler,deutsch tamás,dk,Dobrev Klára,gyurcsány ferenc,karácsony gergely,László Imre
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?