Blogolj!

Varga Judit helyretette az Európai Unió Bíróságát

Varga Juditnak már megint rendet kellett tennie a migránspárti fejekben, amire az Európai Unió Bíróság csütörtöki akciója miatt volt szükség.

Történt ugyanis, hogy az Európai Unió Bíróságának főtanácsnoka csütörtökön tette közzé indítványát a kötelezettségszegési eljárásban, amelyet az Európai Bizottság a Magyarország által a menedékjog iránti kérelmek benyújtása céljából a magyar-szerb határon létrehozott tranzitzónák működésével, valamint a magyar menekültügyi és idegenrendészeti eljárásokkal összefüggésben indított. 

Az igazságügyi miniszter szerint ennek azonban nem sok értelme volt, mint mondta „a magyar kormány okafogyottnak tartja a csütörtökön ismertetett főtanácsnoki indítványt, hiszen a tranzitzónák már nem működnek”. 

Ezt követően pedig úgy gondolom, hogy sokunk véleményét foglalata össze az alábbi sorokkal:

A magyar kormány a jövőben is megvédi Magyarország és Európa határait, és mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza a nemzetközi migránsfolyosók kialakulását. Magyarország Alaptörvénye értelmében csak a magyarok dönthetik el, hogy kivel akarnak saját országukban együtt élni. Ezt a döntést helyettük más nem hozhatja meg. A magyar kormány ennek az álláspontnak a képviseletéhez a nemzeti konzultáción keresztül is kéri a magyar emberek erős felhatalmazását.

Reméljük, hogy Varga Judit szavai kivételesen eljutnak az EU-s aktatologatók agyáig, bár erre sajnos nincs sok esély…

(Idézet: MTI, Borító: egerhirek.hu)

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/96814/pics/lead_800x600.jpg
EU,Európai Unió Bírósága,migráció,migránsáradat,tranzitzóna,Varga Judit
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?