TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Sajnálja a Gyurcsány-párt, hogy ilyen kevés a magyar koronavírus-áldozat?

Hogy egyszerű, véletlen nyelvbotlásról van szó, vagy a freudi elszólásban felszínre tört a jéghideg politikai számítás, azt olvasóink fantáziájára bízzuk. A főszerepben: Arató Gergely DK-s országgyűlési képviselő.

„100 ezer ember közül hány elhunyt van, ugye Magyarországon ez 4,6, Szlovákiában meg 12, de hasonló a helyzet Lengyelországban 3, Csehországban 2, tehát magyarán szólva Magyarország ebben a számban sem áll sajnos rosszul.

Élő adásban szólta el magát vagy követett el csúnya nyelvbotlást Arató Gergely Gyurcsány-párti honatya, aki az ATV-ben a magyar kormány koronavírus elleni védekezéséről, a koronavírusban elhunytakról beszélt. Rugdosódott volna, csak hát ugye az a fránya statisztika...

Fotó: MTI/Kovács Attila

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/95097/pics/lead_800x600.jpg
Arató Gergely,dk,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-23 16:50:20
Te sehonnai bitang pocok képű szarjankó, kevés neked a COVIDOS magyar halott??!! Több kellene, miért is nem kaptad el és akkor a statisztika egy kicsit kedvezőbb lehetne számodra. A k@rva anyád, hogy anyád nunijába annak idején nem volt beépítve szecska vágó. Ott rohadjál meg ahol vagy a dákós lottyadt tökű és repedt sarkú elv barátaiddal együtt.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?