TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Varga Judit összefogásra buzdít

Érzékenyen érintette a magyar gazdaságot a koronavírus. Ha összefogunk, mi is sokat tehetünk azért, hogy minél több helyi vállalkozást meneküljön meg.

Az igazságügy miniszter asszony arra buzdítja a magyar embereket, hogy vegyenek hazait, nyaraljanak itthon, vásároljanak hazai termelőtől, támogassák a magyar gazdaságot.

Az utóbbi években talán soha nem volt ekkora szükség az összefogásra! A felelős döntésünkkel sok magyar családnak, vállalkozónak, szállásadónak, termelőnek, vendéglősnek és végső soron minden magyar embernek segíthetünk, hogy mielőbb túljussanak a nehézségeken és hogy a magyar gazdaság mielőbb újra erőteljesen növekedő pályára álljon. A védekezés terén példásan összefogtak a magyar emberek. Tegyünk így a vásárlásaink, utazásaink, pénzügyi döntéseink során is! Hajrá magyarok!

Mit lehet ehhez hozzáteni? #vegyélhazait, Hajrá magyarok!

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/95032/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?