TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Szijjártó kiütötte a sunyin nácizó Verhofstadtot

A vérlibsi belga fogtündér arról cikkezett, Európát Hitler 1933-as felhatalmazási törvénye óta nem fenyegette akkora veszély, mint Orbán Viktor koronavírus-törvénye kapcsán. A magyar külügyminiszter aztán kicsontozta az okoskodót.

„Guy Verhofstadtról az elmúlt években minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy alkalmatlan bármiféle kulturált vitára. Elég csak megnézni néhány, az Európai Parlamentben előadott kontrollálatlan ordítozását. A Soros-terv egyik kulcsfigurája, a nemzetközi liberális mainstream egyik vezére most sem hazudtolta meg önmagát: beállt a sunyin nácizók táborába. Guy Verhofstadt egy rosszindulatú, kártékony ember: Brüsszelben és Strassburgban folyamatosan az európai nemzetek gyengítéséért dolgozik. Példás végrehajtója Soros György akaratának.”

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sommás véleménye hivatalos Facebook-oldalán az Orbán Viktort egy minapi cikkében ismét Adolf Hitlerhez hasonlítgató Guy Verhofstadtról.

Fotó: MTI

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/94736/pics/lead_800x600.jpg
Adolf Hitler,guy verhofstadt,orbán viktor,szijjártó péter
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-20 09:33:14
Már a kereszt neve ( gay ) szerint is ami buzit jelent magyarul, amire a kinézetével rá is szolgál a bunkó buzija. Szar lehet szegénykémnek mert nem tud és nem is fog tudni fájdalom mentesen kihúzni egy pina szőr szálat egész életében. Ennek ideg beteg szarkeverő buzinak a kinézete olyan mint a leszart kilométerkő. Hozzá képest Hitler egy adonisz volt és nem volt ennyire ideg beteg kinézete, pedig Adolf sem volt egy piskóta. Be kéne csak nevezni őt egy sz@ros szoros csapat-krokodilok vizipóló meccsre.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?