TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Kovács Zoltán alaposan beolvasott a „hibridrezsimező” Freedom House-nak

Pintér M. Lajos

Az államtitkár megérti, hogy Soros kirakatszervezetének nagyon fáj az Orbán-kormány folyamatos kétharmados felhatalmazása.

„A Freedom House legfrissebb propaganda anyaga szerint Magyarország átcsúszott a félig szilárd demokráciák sorából a hibrid rezsimek közé (bármit is jelentsen ez), így többé már nem demokrácia (már megint). Nem is vártunk mást az egykoron tisztelt emberi jogi szervezetből Soros György kirakatszervezetévé avanzsált társaságtól. Le lehet értékelni Magyarországot újra és újra a liberális fundamentalizmus tévképzetei mentén, de a magyar emberek a saját bőrükön érzik a valóságot, így nem lehet őket csak úgy félrevezetni. Magyarország Kormánya a magyar emberek felhatalmazása alapján, az ő érdekeik védelmében és mentén dolgozik. Talán ez az oka, hogy sorozatban harmadjára is kétharmados bizalmat szavaztak nekünk. Látom, egyeseknek ez továbbra is nagyon fájó pont...”

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szösszenete hivatalos közösségi oldalán annak kapcsán, hogy a balliberális műhelyként számon tartott Freedom House leminősítette Magyarországot demokráciából „hibrid rezsimmé”.

Fotó: MTI

Címkék: Kovács Zoltán
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/94432/pics/lead_800x600.jpg
Kovács Zoltán
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?