Blogolj!

Csapó három: Deutsch Tamás porrá zúzta a trehány Karácsonyt

A Fidesz-KDNP EP-képviselője egyértelművé tette, kinek kell a felelősséget vállalnia és viselnie amiatt, hogy immár negyven idős, beteg veszítette életét a Pesti úti idősotthonból.

„Karácsony kezdeményezte a fővárosi kormányhivatal kizárását a Pesti úti idősotthon vizsgálatából. Ez egy újabb nagy hatékonyságú intézkedésnek látszik a járvány elleni védekezésben. Főpolgármester úrnak igazán szólhatna végre egy bátor kollégája, hogy ez nem a 'hogyan legyünk ügyes liberális főpolgármesterek' címet viselő nemzetközi politológiai modell kísérlet, hanem ő tényleg főpolgármester, tényleg járvány van, tényleg ő a fenntartója a Pesti úti Idősek Otthonának, ahol tényleg emberek halnak meg a trehánysága miatt. Ennyi.”

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője ismét közösségi oldalán rántotta le a leplet arról, miként maszatol és menekül a felelősségvállalás elől a Pesti úti idősotthon kapcsán Karácsony Gergely főpolgármester. A friss, szerdai hírek szerint a koronavírus-gócponttá berobbant Fővárosi Önkormányzat által fenntartott intézményben 40-re nőtt az elhunytak száma, 296 lakó és 26 dolgozó fertőzött.

Fotó: MTI/Mónus Márton

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/94407/pics/lead_800x600.jpg
deutsch tamás,karácsony gergely
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-08 14:44:10
Ez sz@rjankó és sz@rkeverő t@hó kari geri és alpolgija gy.e. repedt sarkú stupid p@csa, még mindig nem csinált semmit a pesti úti idős otthon lakóinak halálozási számának csökkentése érdekében. Leszarják a reájuk háruló, vonatkozó törvényi kötelezettségeiket, hogy történetesen ebben az otthonban min. 1 főállású foglalkoztatásban dolgozó orvost kellene alkalmazni, aki nap-mint nap megjelenik szerződés szerinti munka helyén és nem úgy mint a Gyurcsok nevű sámán táv gyógyász. Nem igaz, hogy ezt az ócska, jellemtelen sz@rjankó kari gerit a pestiek nem citálják, citálták már a Törvény színe elé, a hülye p@csa tudatlan stupid alpolgármesterével együtt, hogy törvényességi kötelezettségeinek, feladatainak végre valahára, már eleget tegyenek, továbbá 40 Ember halálával kell nekik ország-világ előtt!!! A haverok juttatásai már ismertté váltak, csak a vén sz@ros soros által adott 1 millió dollárról nem derült ki, hogy (ha adott egyáltalán) mennyit fordított az Öregek otthoni lakóinak korona vírus ellen védelmére. A budapestiek ezt szarfaszú bagázst választották, maguknak, hát megkapták, szerintem lesz ez még rosszabb is.
Válaszolok
Ottó 2020-05-06 13:32:35
Karácsony asszony szégyellheti, hogy egy ilyen mocskos, jellemtelen k@csög sz@rjankót tolt a világra. Hogy is képzelheti ez a szarjankó fia, majd nem 40 ember halálát előidézve az általa elkövetett trehányságok miatt, majd akkor ő saját hatáskörben fogja felül vizsgálni az általa elkövetett gyilkosságokat azzal tanulatlan, repedt sarkú, buta stupid picsa szakmailag hozzá nem értő polgár mester helyettesével együtt. bízom benne, hogy a független Magyar Bíróság az ellenőrzések tény megállapítási alapján ezt két velejéig romlott erkölcstelen embert az elkövetett bűneik alaján, meg fogja mázsálni.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?