Blogolj!

Novák Katalin tökéletesen leszerelte a hisztiző Donald Tuskot

Dorogi László

Az Európai Néppárt lengyel elnöke mostanság nem fér a bőrébe, s újabban egyre gyakrabban hódol kedvenc hobbijának, a pártcsaládjához tartozó Fidesz és Orbán Viktor verbális pofozgatásának.

Fotó: MTI/Botár Gergely/kormany.hu

Novák Katalin, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a német Die Weltnek adott interjújában azért megmutatta Tusknak, merre van az arra, miután a lengyel politikus egy vírushoz hasonlította a magyar miniszterelnököt.

"Háromgyermekes anyukaként háromszor tapasztaltam meg a dackorszakot. A gyerekek durcásak lesznek, ha nem azt a játékot játsszuk, amit akarnak. Ilyen esetekben a férjemmel gyakran becsuktuk az ajtót és hagytuk, hogy kitombolják magukat"

- adott tippeket Novák Katalin, mi vezetne célra Tusknál, hogy végre valahára lehiggadjon. Az államtitkár asszony egyébként azt is megjegyezte, vírusként jellemezni egy embert vagy egy pártot egy világjárvány közepette meglehetősen "komolytalan és ízléstelen", és "nem méltó egy politikushoz". Szó mi szó, ezt már egy hisztis gyereknek is tudnia kellene.

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/94349/pics/lead_800x600.jpg
Európai Néppárt,Novák Katalin
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?