TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

A pofátlanság netovábbja: Kéri László is Müller Cecílián gúnyolódik

A cérnahangon sivalkodó ballib politológusnak van pofája az országos tisztifőorvos szakmaiságába és női mivoltába törölni a lábát! Egy több szakvizsgával rendelkező, elismert szakembert ekéz és támad, aki hetek óta megállás nélkül dolgozik a magyarságért. Szemben az otthon pihegő Kéri elvtárssal...

„Merthogy a vírus azért terjedt, még akkor is, ha a járványveszély komolyan vételének enyhítésére a kormánynak sikerült olyan médiapapnőt találni, akinek mindennapos tévéimái sokkal inkább a kisebbség hanyagságát erősítették, semmint a többségi aggodalmakat. Lehet, ez is volt a rejtett cél. A Mindennapos Hölgy magyarázatai eleinte csak a veszély komolyságának élét vették el, majd tájékoztatásnak álcázott szereplése a hónap végére az össznépi viccelődés első számú forrásává nőtte ki magát.”

A fogatlan oroszlánnak is k..va vékony Kéri László balliberális politológus-elemző az MSZP-közeli Hírklikk portálon Müller Cecília országos tisztifőorvosról. Vajon ez ellen a nő- (és kereszténység)gyalázás ellen is tiltakoznak majd az ellenzéki honanyák és honleányok feat. Szél, Vadai és Bősz?

Fotó: Youtube/ATV

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/94205/pics/lead_800x600.jpg
Kéri László,Müller Cecília
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-20 09:49:32
Ta ballibsi véglény téged is elküldhetne a Horn Gábor a picsába, de én nem tenném mert az kurva jó hely, de nem neked.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?