TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Megsemmisítés: Szabó Tímea a gyurcsányi iskola legjobb diákja

Akinek a külhoni magyarok nem fontosak, az anyaországiak sem lesznek azok – üzeni a Párbeszéd parlamenti hisztigépének Menczer Tamás.

„Ez a klasszikus gyurcsányi iskola: Szabó Tímea a gyurcsányi iskola egyik legjobb diákjává vált, ugyanis mert Gyurcsány Ferenc volt az és most is az, aki rendszeresen ráront a külhoni magyarokra. Ezzel szemben a kormány álláspontja az, hogy minden magyar felelős minden magyarért, megfordítva: akinek az egyik magyar nem fontos, annak a másik sem lesz az.”

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára az M1-en Szabó Tímea szörnyellás parlamenti kirohanásáról és arról, hogy a Párbeszéd társelnöke a mellette kiálló budapesti román nagykövettel közösen, szövetségben magyarellenes tevékenységet folytat, amennyiben az ellen hergel, hogy a kormány védőfelszereléseket biztosít a határon túli nemzettársainknak.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/93989/pics/lead_800x600.jpg
Menczer Tamás,Szabó Tímea
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-05-20 10:11:12
A magyart gyűlölő, hazudozó ParlamentiPinokkPicsa most sem tagadta meg ön magát, csak az a baj vele, hogy nem veszi észre, hogy ő csak egy kényszer gyógyítára váró idegbeteg, tudatlan repedt sarkú st@pid p@csa. Aki akkora tahó és kretén mint ide Vlagyivosztok.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?