Blogolj!

A Jobbik már ballik – Orbán Viktor padlóra küldte az izgága Jakab Pétert

Tanárian osztotta ki a miniszterelnök a parlamentben a törpepárt kekeckedő elnökét.

„A Jobbik az egyetlen olyan párt Magyarországon, amelyet kilóra megvettek, és erről mindenki tud, és nyíltan beszél. Ha úgy gondolják, hogy szeretnének közadakozni, akkor beszéljék meg a gazdáikkal, hogy mégis hogyan és miképpen. Ha azonban ezt nem találnák elégségesnek, akkor az újdonsült szövetségesek vörösbáróival is válthatnának néhány szót. Egyértelmű a válasz arra a kérdésre, hogy a Jobbik, mely régen egy jobboldali párt volt, most miért viselkedik úgy, ahogyan viselkedik. A válasz egyszerű: önök régóta a baloldal szekerét tolják, valójában a Jobbik már nem is jobbik, hanem ballik, és ön meg azzal dicsekedhet, hogy az ön vezetése alatt vált a Jobbik véglegesen baloldali párttá – ehhez gratulálok...”

Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben Jakab Péter azon felvetésére, hogy a Jobbik elvárja, fizessenek rendkívüli adót azok, akik az elmúlt években kormányzati hátszéllel gazdagodtak.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/93969/pics/lead_800x600.jpg
Jakab Péter,orbán viktor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ottó 2020-04-27 15:33:23
Az újsütetű vörös csillagos kis nyilas jobbikosok foguk fehérjét kimutatva a fleto ánuszát nyalogatják csámcsogvamélységében és gusztustalan módon. Ez a képlet már 1945 után 1956 előtt már egyszer megtörtént nyilas-mszmp kontekszusban, utána is voltak hasonló esetek csak nem tömegesen. Most ez a sz@rjankó párt és eszme áruló jakab péterke akarja osztani az igét a JOBBIKBÓL KIÁBRÁDULT embereknek. Ez mocskos ember elárult minket és eszméinket több mint 8 évig húztam az ikszet a JOBBIKRA. Te rohadt mocskos, jellemtelen áruló, törjön le a kezem, ha még éltemben rátok fogom húzni az X-et. A péterkével csak két baj volt, hogy mama magzatvizében nem voltak kellőszámban piranják és egy kicsit később a mama toló csatornájában volt szecska vágó!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?