Blogolj!

Kocsis Máté beleszállt Karácsonyba: főpolgármester úr, kezdjen már el dolgozni!

Dorogi László

Éppen itt volt az ideje annak, hogy valaki helyrepofozza a főváros álomvilágban élő, sírópicsogó uracskáját, aki napok óta csak visítva Orbánozik, ahelyett, hogy úgy viselkedne, ahogy azt egy főpolgármesternek kell egy krízishelyzetben.

Fotó: MTIKarácsony Gergely a napokban a Facebookra költözött és onnan szórja a válogatott szitkokat a miniszterelnökre és a kormányra. A kígyók s békák kiabálása közben persze ad néhány interjút is a baráti ballib médiának, hogy a megmagyarázza a megmagyarázhatatlant és másokra mutogasson. Pedig itt most aztán nincs mit magyarázni:

a Pesti úti idősotthon koronavírus-gócponttá változott a Fővárosi Önkormányzat felelőtlensége miatt, és ha tetszik főpolgármesternek, ha nem, el kell vinnie a balhét.

Karácsony ízléstelen menekülésével és gyáva felelősséghárításával sokaknál kihúzta a gyufát az elmúlt napokban, itt volt hát az ideje, hogy valaki helyretegye és elmagyarázza neki, amit alap esetben pontosan tudnia kellene: egy főpolgármester nem viselkedhet ilyen tutyimutyi módon egy ilyen kritikus helyzetben. Ez most nem a szavak, hanem a tettek ideje, márpedig tetteket még nagyítóval is nehezen találni ellenzéki oldalon.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook-oldalán pörkölt oda a teszetosza főpolgármesternek, elég legyen a sírás-rívásból, itt az ideje dolgozni!

"Egészen ízléstelen, ahogy a főpolgármester menekül az egyenes kiállás és a felelősség elől. Az is egészen ízléstelen, ahogyan a balliberális média napok óta szerecsen-mosdatja. Hiába zsonglőrködnek a szavakkal, hiába törik komplett szerkesztőségek a fejüket hangzatos címeken, amik elkenik Karácsony felelősségét, attól a tény még tény marad:

ha egy intézménynek az önkormányzat a fenntartója, akkor az ott történtekért az önkormányzat a felelős.

(...) Ez az a felelősség, amit Karácsony Gergely nagyon szeretett volna tavaly megkapni, és meg is kapott a budapestiektől. Hát, tessék vállalni főpolgármester úr! Nem csak akkor kell főpolgármesternek lenni, amikor kinevezésekről lehet dönteni, vagy amikor Gyurcsány embereinek milliós szerződéseit lehet aláírni, vagy amikor Soros utal egymillió eurót, hanem akkor is főpolgármesternek kell lenni, amikor idősek fertőződnek meg egy FŐVÁROSI FENNTARTÁSÚ otthonban!"

- világított rá a teljesen nyilvánvaló tényre Kocsis Máté, hozzátéve, hogy a Pesti úti intézményben lakó idősekhez hetekig senki nem tette be a lábát a fővárosi vezetők közül, ezt Müller Cecília tisztifőorvos tette meg elsőként és azonnali intézkedésekre kötelezte a fővárosi önkormányzatot, miközben a kormányhivatal védőfelszereléseket adott.

"De a döbbenetes mégis csak az, hogy a főpolgármester még mindig nem cselekszik, hanem interjúkat ad arról, hogy már megint nem tehet semmiről.

Főpolgármester úr! Ez most nem a Lackner-ügy, akit elég volt nem felismerni, és nem a zuglói parkolási mutyi, amit elég volt agyonhallgatni, majd elfelejtik. Itt emberéletekről van szó, főpolgármester úr,

kezdjen már el dolgozni, és hagyja abba a másra mutogatást!

Ne arról beszéljen, hogy ön szerint ki mit nem csinált, hanem arról, hogy ön, akinek a dolga, mit tett! Kérem!"Ehhez nem is nagyon kell semmit hozzáfűzni. Bármennyire is testidegen, most tényleg lehet dolgozni főpolgármester úr. Az eszközök a kezében vannak, használja őket. Mondjuk a szájtépés helyett.

https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/93191/pics/lead_800x600.jpg
budapest,karácsony gergely,Kocsis Máté,koronavírus
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?