Blogolj!

Balczó András a járványról: ez Isten közbeavatkozása!

Pintér M. Lajos

A magyar sport legendája, a háromszoros olimpiai és tízszeres világbajnok egykori öttusázó isteni figyelmeztetésnek tartja a koronavírus-járványt, melynek következtében sokan megváltoztatják gondolkodásmódjukat.

„A Teremtő megsokallta, hogy a világ ilyen számarányban fordul el Tőle. Amikor az iskolában az órán a gyerekek nem figyeltek a tanítóra, hanem el voltak foglalva a saját ügyeikkel, a tanító pálcájával figyelmeztetésképpen megkocogtatta a katedrát. Most a Teremtő megkocogtatta a katedrát, hogy kijózanodjunk. Hogy felismerjük Azt, akit ha keresünk, megtalálunk. Ezt én egy figyelmeztetésnek tartom.”

Balczó András a Mandinernek a COVID-19 világjárványról. A Nemzet Sportolója ritkán nyilatkozik, kevésszer szól, de mindig, minden esetben érdemes odafigyelni gondolataira, üzenetére: tanítására. A magyarság hőse most előre is tekint. Szerinte ha vége lesz ennek a járványnak, akkor már nem lehet majd tovább ugyanúgy élni, mint eddig.: „akik Isten nélkül akarják megoldani az életüket, kevesebben lesznek, és többen olyanok, akik Istenhez fordulnak.” És valóban: milyen jól lesz így!

Fotó: Mandiner.hu/Balczó András

Címkék: Balczó András
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/93009/pics/lead_800x600.jpg
Balczó András
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?