TRIANON100
Ma délután 16.30-kor premier a Blogstar facebook oldalán! "Idegen nép van ma ott, hol régen magyar lakott..." cd színpadi adaptációja Pál István „Szalonna” és Csúri Ákos szerkesztésében-rendezésében, amelyet a Hagyományok Házában rögzítettek.
Blogolj!

Menczer Tamás tűpontos: nekünk „a kifogások ellenzéke” jutott

A bajban valakire biztosan nem számíthat a magyarság: a balliberális ellenzéki gittegyletekre és szégyenpolitikusaikra.

„Ezekben a hetekben tényleg minden feladatom fontosabb annál, hogy az ellenzékkel foglalkozzak, de azért bennem van, hogy az ellenzéknek mindig van egy kifogása, amikor a hazáért kellene tenni valamit. Nem támogatjuk a kormányt a migráció elleni küzdelemben, mert… Nem támogatjuk a kormányt a koronavírus elleni küzdelemben, mert... A kifogások ellenzéke jutott nekünk. És akkor nagyon finoman fogalmaztam.”

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminiszter tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára így jellemezte az ellenzéki pártok e heti ténykedését hivatalos közösségi oldalán. Tökéletes elemzés, nincs is mit hozzáfűzni.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

1
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/92449/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,koronavírus,Menczer Tamás,migráció
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-03-28 21:17:19
Igen, most mindenki el van foglalva a járvánnyal, de az ország nagyobbik része nem fogja elfelejteni az ellenség hozzáállását! Nem olyan hosszú az a két év, amit ki kell bekkelni a következő választásig, majd ott az ország, és az emberek elárulói megkapják a választ!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?