Blogolj!

Ilyen tökéletesen még nem mondták ki, hogy Hadházy Ákos dilettáns

Akarva-akaratlanul, de a politikailag zéró, mégis minden lében kanál Lukácsi Katalinnak köszönheti a tűpontos jellemzést a diktafonos pókember, aki lyukas zoknijai mellett primitív, alpári tábláiról és tarhálásairól vált hírhedtté. Avagy ilyen, amikor a tartalom és a forma is hiányzik...

„Talán nem sértő azt mondani, hogy Hadházy Ákos a magyar közélet Greta Thunbergje, aki kellőképpen felráz minket, és reméljük, hogy cselekvésre is ösztönöz.”

A KDNP-ből kibukott Lukácsi Katalin MMM-elnökségi tag így jellemezte az LMP-ből kibukott független országgyűlési képviselőt a Márki-Zay Péter-féle Mindenki Magyarországa Mozgalom kongresszusán. No comment...

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/91256/pics/lead_800x600.jpg
Greta Thunberg,hadházy ákos,Lukácsi Katalin,Mindenki Magyarországa Mozgalom
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2020-03-05 20:10:46
Szerencsétlen hülye hadházy kellőképpen felrázta a jó érzésű normális embereket! Sokunknak viszket a tenyere, hogy kellőképpen honoráljuk ennek a szemtelen marhának a ténykedését. Egyébként örülök, hogy ismét hozzászólt, már azt hittem valami történt Önnel!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-03-04 16:39:19
Elnézve, elhallgatva ennek a hablaty gerzsonnak a megnyilvánulásait, ez a viszonylag sarkos vélemény is még nagyon hízelgő erre a sz@rjankóra nézve !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?