Blogolj!

Orbán hazudott, és Soros a legnagyobb magyar?

Legalábbis ezt állítja Bauer Tamás, Gyurcsány Ferenc jelenleg a Momentummal kokettáló korábbi balkeze. Nem árt tudni, mire készülhetünk, ha lehetőséghez jutna Magyarországon az elvtelen szivárványkoalíció: talán még pajzsra is emelnék a Széchenyihez „hasonlított” milliárdos spekulánst.

„Mint legotrombább hazugságot jellemeztem, hogy azt volt képe állítani Soros Györgyről, hogy háromszor is megpróbálta kifosztani Magyarországot. Egyik, általa felhozott eset sem Magyarország kifosztásáról, hanem az országnak, illetve Európának nyújtott segítség szándékáról szólt.”

„Azért volt ez a háromszori kifosztás kiváltképp otromba, mondhatni goebbelsi hazugság, mert ha valaki nem elvett bármit az országtól, hanem csak adott neki, az éppen Soros György, akit e tekintetben teljes joggal szoktak Széchenyihez hasonlítani.”

A balliberális ellenzék szerint tehát: Soros az új Széchenyi!

Bauer Tamás, az SZDSZ korábbi országgyűlési képviselője, a DK tagja, egykori alelnöke, aki legújabban a Momentummal kacérkodik, így kommentálta Facebook-oldalán az Orbán Viktor évértékelőjében elhangzott állításokat, miszerint Soros György háromszor akarta kifosztani Magyarországot, de mindháromszor sikerült megakadályozni.

Fotó: MTI

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/90599/pics/lead_800x600.jpg
Bauer Tamás,orbán viktor,soros györgy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Attila 2020-02-19 07:15:20
SZECHENYI A ZSIDOKRÓL!

"Az angoloknál is bőven megártott az a palack tinta."

„Az angol nemzet egyenjogúsíthatta a zsidó fajt. Mert ha például én egy palack tintát töltök egy nagy tóba, azért annak a vize nem romlik el és mindenki ártalom nélkül megihatja.

A nagy angol elemben a zsidó elvegyülhet. Ugyanez áll Franciaországra nézve is. De ha a magyar levesbe az ember egy palack tintát önt, megromlik a leves, és azt nem eheti meg az ember. Más példát is hozok fel. Egy bárkában ülök, és abban van a gyermekem és másnak a gyermeke, és a bárkába bejön a víz, s előttem apodictice áll, hogy e két gyermeket benn nem tarthatom. Az igaz, hogy ha a magamét lököm ki, és a másikat benntartom, azt az újságban fogják hirdetni. De bíz én inkább a magam gyermekét tartom meg, és a másikat lököm ki. E tekintetben tehát a liberalizmus egyenesen a nemzet rovására történik. És az nem vélekedés, mert apodictice, számszerűen be lehet bizonyítani, hogy minden ilyenféle kedvezés csorba a nemzetiségre nézve.”

(Beszéde a Felsőházban 1844. október 1-én a zsidóemancipáció tárgyában.)
Válaszolok
Attila 2020-02-19 07:10:37
Bauer nevű zsidó, mondja a Soros nevű zsidóról, hogy magyar? Ez az év vicce! Ha ez a két ócska ellenszenves zsidó magyar, akkor én pedig a Prágai csoda rabbi vagyok! Ha egy rágcsálót egy üvegmedencében tartok még nem lesz belőle hal. Ha egy zsidó Magyarországon születik akkor még nem lesz magyar, csupán a magyarországi galutban született zsidó!
Válaszolok
kata 2020-02-18 21:08:47
Hogyne, mert a vén soros pontosan arról ismert, hogy saját zsebe ellen adakozik, csupán karitatív meggondolásból. A körmös bauer fia jobban tenné, ha hallgatna, az ő előéletével nem gondolnám, hogy joga lenne bármibe beleszólni. Nem Orbán szokott hazudni, hanem a sunyi ballibsi oldal, aki még a történelmet is meghamisítaná, ha tehetné. Ahogy Orbán mondta, a "diplomás kommunisták "egyik zsebből vándoroltak a másikba, csak hogy nekik könnyebb legyen az életük! És még meg mernék mondani, hogy ki mit gondoljon, ki elfogadható, ki nem. Remélem hamarosan eljön az idő, amikor szitokszó lesz a balliberális jelző, és a föld alá bújik, aki eddig nagy mellénnyel képviselte ezt az ideológiát.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?