Blogolj!

Novák Katalin kivégezte a farizeus Gyurcsány-pártot

Nőies eleganciával küldte el a pokolba a képmutató gittegyletet, melynek őszödi vezére kormányzása idején pont magasról tett a családtámogatásokra, most meg követelésekkel állna elő...

„Van azért ebben nem kevés álságosság: volt már Gyurcsány-kormány Magyarországon, és láttuk, hogy mi történt abban az időszakban a családtámogatásokban. Még ezt a kifejezést sem szívesen használom rá, hogy családtámogatásokban, hiszen ilyen nem volt.”

Novák Katalin, az EMMI családügyi államtitkára az ATV Egyenes beszédében arról a kétszínű gyurcsányi színjátékról, hogy a DK a családi pótlék megduplázását kezdeményezte. Miközben eddig minden egyes családvédelmi intézkedést leszavaztak, és anno a Gyurcsány-kormány idején elvettek szinte minden támogatást a gyermekesektől. A Fidesz-KDNP viszont kitart a munkához kötött, folyamatosan bővülő családtámogatási rendszer mellett.

Fotó: MTI

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/90587/pics/lead_800x600.jpg
családtámogatás,dk,Fidesz,gyurcsány ferenc,Novák Katalin
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-02-18 20:55:59
gyurcsánynak és aljas bagázsának nincs joga senkitől semmit számon kérni! Követelőzni pedig pláne .Beakadt náluk a családi pótlék lemez, ettől nem tudnak elszakadni. Egy szót se merjen szólni, tintás fletó, mert az országrontó kormányzása alatt csak megszorítások voltak! Nem volt családpolitika, csak azt nézték, honnan, mennyit lehet elvonni saját zsebük tömése céljából. Álszent, aljas, alkoholista, frusztrált majom! Bemutatkoztak, amikor hatalmon voltak, még egyszer nem kérünk belőle!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-02-18 15:54:50
Kurcsány, kurcsányné, meg a többi "diplomás kommunista" megfontolhatná az alábbi bölcseletet:
• Ha az arcod nagy, de a tetteid kicsik, akkor kis ember vagy barátocskám (Indián mondás)
Azután meg ezt is:
• Azért van két fülünk és egy szánk, hogy legalább kétszer annyit hallgassunk, mint amennyit beszélünk. (Lendvai Zoltán János atya, a „gördeszkás pap” bölcselete)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?