Blogolj!

Dobrev Klára a láthatatlan lovag

Dobrev Klára ma kijelentette:  "folytatni fogom a harcot a családon belüli erőszak visszaszorításáért!". Bár nem nagyon tudjuk, hogy milyen harcról van szó, mert eddig nem sok megszólalást, javaslatot, láttunk ő és pártja részéről.

Ellentétben Varga Judittal, aki már Uniós szinten is felszólalt az áldozatok jogaiért. Ezt viszont nem látja a férje babérjaira vágyó Klárika. Szerinte

"Felháborító, hogy az Orbán-kormány láthatóan semmit sem tesz azért, hogy védje a családon belüli erőszak áldozatait."

Egyáltalán nem zavarja, hogy szinte mindennapos téma ez a kérdés kormány szinten, olyannyira, hogy a márciusban induló Nemzeti Konzultáció kérdései is fogják érinteni. 
De úgy látszik a politikusasszony fordítva ül a lovon szerinte ő az, aki harcol a nőkért, szerintünk pedig csak kihasználja őket saját maga népszerűsítése érdekében...

Címkék: dk, Dobrev Klára
3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/90395/pics/lead_800x600.jpg
dk,Dobrev Klára
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2020-02-15 19:42:44
Tökéletesen igaza van! A természet tényleg nem téved! Minden rajta van ennek a majomnak a képén, amitől minden rendes ember irtózik!
Válaszolok
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2020-02-15 18:57:52
Én, mint fehér, keresztény, heteroszexuális patkány, sőt rémisztő, maradék képződmény mondom:
Erre a hibbant agyúra különösen ráillik Federico Fellini bölcselete, mely szerint:
• Mindenkinek olyan arca van, amilyen illik hozzá, másmilyen nem is lehetne, mindig minden arc a helyén van, a természet sohasem téved. Ugye, mennyire igaza volt a filmrendezőnek ?!
Válaszolok
kata 2020-02-13 20:17:52
Mit akar folytatni, eddig ebben a témában a hangját sem hallottuk! Nem mintha hiányzott volna. Nem tudom mikor készült a kép, de a debella képes felét elnézve, ez is gyakran emelgeti a poharat, mint ferenc testvér. Lehet, hogy két pohár között elcsattant egy hitvesi pofon, és klára megvilágosodott, hogy új szavazóbázisra lelhet . Undorító ez a " képződmény "!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?