Blogolj!

Megáll az ész: Sorost védi Jakab Péter Jobbik-elnök

Ez a párt már tényleg se sem jobb, se nem bal, de hogy nem is keresztény és magyar, arra is mérget vehetünk. A Jobbik végleg elveszítette nemzeti jellegét, elnyelte a szivárványliberális mocsár – és úgy tűnik, tartja a markát a politikai Soros-ösztöndíjakért...

„Ha nem tetszik valami, amit Soros tesz, akkor nem az a megoldás, hogy kitiltjuk vagy mindent megtiltunk neki, csupán jobb alternatívákat kell felmutatni.”

Jakab Péter, a Jobbik új elnöke a The Guardian című baloldali brit lapban mutatta be a Jobbik új arcát és arculatát. Ami korábban elképzelhetetlennek tűnt, a szélsőjobbról a balliberális táborba korcsosuló Jobbik elnöke arról sopánkodik, hogy Orbán Viktor „gyűlöletet szít Soros György ellen”, miközben pedig a milliárdos spekulásnak szerinte „minden joga megvan ahhoz”, hogy úgy költse el a pénzét [Magyarországon], ahogy neki tetszik.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

2
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/90352/pics/lead_800x600.jpg
Jakab Péter,jobbik,soros györgy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-13 10:47:55
Az aberrált liberrált ökrök közül mért pont ő ne védené az aljas spekulánst egy kis suskáért cserébe ?!
Nem érdekes, hogy jó pár hónappal (évvel) ezelőtt arról visítoztak a JOBBIK-os (vagy BALLIK-os?!) megmondó emberek: az ÁSZ által kivetett bünti hatására tönkremegy a pártocskájuk, mára meg kiderült, hogy pont kétszer annyit költöttek, mint a hatszor nagyobb FIDESZ frakció !!!! Hirtelen lett lóvé, vajon honnan ?!
Csak nem soros gyurka van a háttérben már megint ?! >>>>>>> Eltaláltam, nyertem egy hangszórót !!!!
Válaszolok
kata 2020-02-12 20:23:15
Nincs ebben semmi meglepő! A kis gombszemű szociopata kinyújtotta kezét az oligarcha felé, és némi pénzmagért cserébe nyomja a propaganda szöveget, és mentegeti azt, akit, és csicskásait páros lábbal kellene kirúgni ebből az országból!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?