Blogolj!

A Fideszt fenyegeti – Pálinkás zárt ajtók mögött szervez új pártot

A korábbi MTA-elnök és oktatási miniszter szerint a Fideszt egy középen álló, jobboldali párt válthatja le, amely nyitott a nemzeti liberalizmus és a baloldal irányába is. Zárt ajtók mögött fogott egy ilyen párt szervezésébe.

„Kétségtelenül szüksége van az országnak a mai kormánypárt helyére lépő jobbközép, kereszténydemokrata, szabadelvű, konzervatív pártra. Azt is mondhatnám, hogy az Európai Néppárthoz erősebben kötődő, politikai vonalát világosan megjelenítő szerveződésre lenne szükség, amely ragaszkodik az európai alapelvekhez, a jogállamiság fennmaradásához.”

Pálinkás József ismét, ezúttal a balliberális Hírklikknek adott interjúban ismerte el: új, jobbközép párt szervezésén dolgozik párton kívüli és pártpolitikusokkal. Azt mondja, ezzel a tervezett új párttal meg lehet majd teremteni a kiegyensúlyozott politizálás feltételeit, ahol négy politikai erő különböző koalíciókba tömörülve tudná kormányozni Magyarországot, megteremtve a békés politikai váltógazdaság feltételeit.

Fotó: MTI/Rosta Tibor

3
https://csakegymondat.blogstar.hu/./pages/csakegymondat/contents/blog/89157/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,Fidesz,Pálinkás József,választás 2022
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Attila bejegyzésére 2020-01-22 11:44:25
Egyetértek. Én már annak idején sem értettem tisztán, és világosan, hogy hogyan lehetett ebből a manuszból minisztert faragni ?! Hacsak nem kisbaltával !!!!!
Válaszolok
Attila 2020-01-22 10:35:26
ÉRDEKES! Ez az ember soha nem volt számomra rokonszenves, Sőt! Amikor 2001 és 2002 között oktatási miniszter volt és néhányszor személyesen is találkoztunk, valami negatív empatikus erő igen erősen taszított tőle. Milyen érdekes? MEGÉRZÉSEM BEIGAZOLÓDOTT! Hiú sértődött ember! A külső nyugalom mögött forrongó indulatok rejlenek. Lehet, hogy jó fizikus, de az isten mentsen meg az ilyentől!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-21 11:14:22
Először is a jó "murva" nénikédet fenyegessed, te idióta, hitvány gazember.
Másodszor pedig - ha jól érzékelem, akkor - a kommunisták "derék", magyarországi hada osztódással szaporodik, mint a papucsállatka !!!!
Na, annyi eszük is van !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?